- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Pajac: tpm.msc
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
Aktív témák
-
gyikhus
tag
Bocs a csúszásért, de itt volt a 7vége...
Szóval én a Sony Vegassal ügyködöm, aminél ölég sokat használom a Dynamic RAM preview-et (effektezéshez betölti a kivánt videórészletet a memóriába, hogy gyorsabb preview-et tudjon előállítani) és gyakran (szinte mindig) kicsúszott a keretből, így mostanság már van neki bőven helye...
Amúgy meg A64 szebb lenne a dologhoz, csak hát szegény ember nem gyorsvonat... -
gyikhus
tag
Én egyáltalán nem a 200%-ért teperek, fel sem merült bennem, hogy egy termékről elhigyjem, amit ráírnak...
Mindazonáltal én csak egy tesztben olvasott (nem tudom hol, s mikor) 20% körüli telj. növekedés hollétére voltam kíváncsi...
Mondjuk a másik fele, hogy ölég sok RAM-ot igénylő alkalmazást használok, ami alól szemét módon kicsúszott állandóan az 512 RAM, így az 1GB nálam érezhető gyorsulást hozott.
Ugyanakkor az általad/tok említett 5% körüli az úgy nagyjából megvan... -
Rover623
félisten
Komolyan kérded...?
Remélem nem...
Csak egy dolgot kérdezek:
Láttál te már olyat, hogy egy régebbi alaplapba olyan procit tettek, amire még nem készítették fel a BIOS-át...?
Mert én láttam...2GHz-es P4-est láttam mínusz 133MHz-en menni ...a BIOS szerint...
Valahogy mégsem hittem el neki...megmértem (saját szoftverrel) és 2003.4MHz-en szaladt...hihetőbb volt.
Nem egyedi eset volt...csak a procik és frekik voltak máskor mások...
P.S.:
Konkrét témához segítség: csak a lüke user-ek gyötrik a rendszereiket pl. a ''3 memóval dulban megy-e'' című baromsággal...szerencsétlen gyártók általában fehéren-feketén leírják: melyik lap milyen kiosztásban tudja a DC-t...nem muszáj nekik minden hülyeségre felkészülniük...
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Autós topik
- Robotporszívók
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- E-roller topik
- Óra topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged