Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ technológiával 8 kg mosógép - tapasztalatok
-
LOGOUT
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mgy
senior tag
válasz
yoke76
üzenetére
Műszerészként valamelyest a műszaki részéhez is szagolok egy keveset, úgyhogy remélem elnézitek, ha néha kicsit beleszólok (szigórúan a legjobb építő szándékkal).
Én is tök új vagyok itt, de részemről határozottan kérném, hogy javítsd ki, ha marhaságot írok!

---
Teréz Atya, Jackal
nem tudom, ilyen akksit (Turnigy nano 2s 1300 45-90) adott az eladó kísérőnek, gyanítom már nem nagyon lesz új szaga...
Holnap rendelek a hobbykingről akksikat, ha valakit érdekel onnan bármi, postaköltségen tudunk osztozni. Ahogy írtam, 3s 1000mAh körüli látszik most, igyekszem 100g körül maradni, hogy a gép meg 200 alatt tudjon.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Bontatlan iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Bontatlan iPhone 16 (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség