- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- svajcsik18: email csere
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fuhur
kezdő
Én a Taranishoz kevésbé értek. Q7-em is van ugyan, de a csatorna átfogásokat alapon hagytam. Általánosságban el tudom mondani, hogy miért nem jó kitekerni 150-re.
Graupnernél, Futabánál, Multiplexnél az lehet a gond, hogy a csatornák egymásba "lóghatnak". Ez persze a régi PPM, de még a modernebb SPCM modulációnál is igaz. Nem vagyok biztos, hogy a 2,4 GHz-es rendszereknél a modulációba bele tud-e ez szólni. Ezzel együtt nem minden szervó alkalmas a +-150-es átfogásra.
Mindenesetre általános gyakorlat a modellezésben az volt, hogy a rádió alapon, trimmek alapon és mindent igyekszünk mechanikusan középre állítani. Aztán berepüléskor jöhetnek a trimmek. Az újabb rádióknál jelentek meg a túlvezérlés lehetőségei. Van, hogy hasznos de szerintem ha anélkül is megy a dolog akkor nem kell azt beállítani.Tudom, hogy a kérdésed most egy FC-re vonatkozna amiben nincsenek szervók de valójában ott is hasonló jelek és átfogások érvényesek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen autót vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Yettel topik
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest