- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- svajcsik18: email csere
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
válasz
SpydeR3412 #59669 üzenetére
"de gumizik itt valaki rajtam kívül?"
-igen. Én. Az S7 eleve ilyen, azért is írtam ezeket az akkukat, mert ha "gumizol", akkor arra ok. QX90/105 is gumis, szal nekem ami nem az, az max az E011, de abba meg amúgy is max a 260-as 45C-s akkuk mennek, esetleg építek egy másik BC mocis gépet, amin vagy nincs akku tartó, vagy levágom és/vagy eleve a hosszúkás akkutartó van alatta, mert van néhány 220-as Charson akkum a kicsi 1.25-ös JST csatis, ahhoz jók lesznek.
Csatlakozókkal nekem nincs bajom, még a télen rendeltem 100-as csomagban mindhárom csatiból, volt olyan, ami eleve kábelen volt, az FC-re forrasztva ok. 0703-as gép FC-re eleve 2 féle csatit akarok, mert van még két marék JJRC H31/400-as akkum, amik igen jók méretben és nem szívesen mondanék le róluk, maga a gép, a H31 meg már nem repül, nem használom. Bár épp minap nézegettem egy vidit, hogy megflashelték a H31-et és van Acro.. Na jó, igazából az egy JJRC H31 E011 silverware Acro mód. De lehet, hogy kipróbálom.
.
"- 8.876g!
Nagyon sok az egy kis gépnek szerintem"
-Nem sok. A 450-es akkuk ha jól rémlik 13 gramm. A H31-es 400mAh-s JJRC akku 11g. Ennek fényében a 8g nem sok. Főleg nem a 0703-nak.. Kisebb gépen lehet hogy cumi, de ezekre a motorokra nagyon nem. Arról nem beszélve, hogy a 260-as akku 7g, (egész pontosan 6.9g) tehát a 8.8 onnan már szinte semmi.
.
A csatikra visszatérve én még korábban is és most is a 260-as és egyéb akkukat is csomagban rendelem, tehát 5-6-os kiszerelésben, amihez eleve adnak egy marék konverziós kábelt, aminek az egyik vége JST 2.0 a másik meg a lapos, micro csati.
"A 450est nem tudom mire gondoltad"
-Semmi extra, 0703-ra azt is."Burshed BetaFPV mocikat (720/8520) használok, ha arra vagy kíváncsi."
-Nem. Arra lennék kíváncsi, hogy 0703-as BFPV mocikat használ e valaki? -
válasz
SpydeR3412 #59669 üzenetére
Én gumi nélkül csinálom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Politika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Nintendo Switch 2
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Ülőgarnitúra 3-2
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Álomsebesség elérhető áron - Fedezd fel a jövőt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest