- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
-
LOGOUT.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teréz Atya
senior tag
válasz Jackal2 #16114 üzenetére
Wehehe, hat igen. Elfelejtettem irni, hogy ez egy also kozelites, csakhogy legyen egy elkepzeles kb. mennyit kell osszerakni egy kezdo szetthez. Persze mar nekem is sokkal tobbe van.
Btw. a Quanum V2 elegge madaretvagyu egy Racerhez kepest. 1500mAh akkurol kepes 2-3 orat is menni. Nekem sikerult igy is tulmeriteni az egyik akkut (2.8V), mert amig az MJX X600-at javitottam, elfelejtettem kikapcsolni. Amator hiba, evvan. Mindegy, az akku megy, csak megugrott a belso ellenallasa, igyhat kineveztem a hivatalos FPV akkunak.Am lehet en beszerzek egy finom lombfureszt vagy vasfureszt. Az biztos h valamikor a jovoben foltozni kell majd az egyik karbon vazat, ahhoz formara vagni a merevitest meg kelleni fog. Furom mar van.
[ Szerkesztve ]
A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Túlfeszültség ellen védő elosztó
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Battlefield V
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nyaralás topik
- RAM topik
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...