Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teréz Atya
senior tag
válasz kimista #33394 üzenetére
Hat nemtom. Hamar valami nagyon vilagmegvaltot akarunk, akkor RCG es a tematikus blogok, esetleg Youtube. Lehet FB-n is keresni, de egy akkora katyvasztenger, ha valami konkret kell, hogy ihaj.
Meg az agyzsibbaszto, automatikusan elindulo videok. Jo is az...Oszinten, ha valami kell es nem arra varsz h masok a szadba ragjak a megoldast meg a ph forum is jobb, mert a google legalabb tud benne keresni. Maskepp fogalmazva a Facebook a dronozas Snapchatje.
[ Szerkesztve ]
A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
kriszbon
őstag
válasz kimista #33440 üzenetére
Bocs ezt nem tudtam, akkor a % kuponok is olyanok?
[ Szerkesztve ]
Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
Jackal2
senior tag
válasz kimista #33468 üzenetére
Azt nem tudom, 31-et nem bírtam végig nézni.
Viszont kettőt lejjebb alkudtam, haha
Mondtam, drága
Elfie meg a Xiaomi Mi drónt lejjebb engedték. Viszont a Hubsan H501S-t nem
Felraktam a kuponokat, majd próbáljátok ki, megy-e.
Linkeket javítottam.
Az alábbi blog szerkesztője: quadkopter.blog.hu
-
shaddam
aktív tag
-
Baku
aktív tag
válasz kimista #33545 üzenetére
Messze vagyok még attól, hogy azt állíthassam magamról: Tudok vezetni, de a hasonlóan "fostalicska" kategóriájú cx-10 és cx-10wd gépeimnél nincs ilyen problémám, ezzel most találkoztam először, az e010 -nél.
Más: Merő kíváncsiságból feldobtam az e010- hez kapott tartalék propi széttett a cx-10wd - re, ugyan mi történik??? ....
Uram atyám! A cx-10wd olyan simán, csendesen, nyugisan, és könnyen, jól irányíthatóan repül vele, hogy le sem veszem többet róla....
Igaz, az 5 perces repülési idő 3.5-4 perc lett, de minőségében, élvezhetőségében viszont sokkal jobb.... -
Baku
aktív tag
válasz kimista #33569 üzenetére
Nekem kell!
Ezekhez a villanyszúnyogokhoz megfelelnek halálukig....Egyébként az a tény, hogy ugyanazokról a motorokról van szó, 2 dolgot juttat az eszembe:
Az egyik, hogy míg az e010 - nél süllyedésből 10 ből legalább 5x nem sikerül becsapódás nélkül visszaemelni a gépet, addig ugyanazzal a motorral a cx-10wd 10-ből 10x gond nélkül a plafonig emeli azonnal.... Kvázi sztem nem a motor a hunyó....
A másik, hogy ha ugyanarra a motorra e010 motorként keresek rá a kínai piacon, akkor 2-3 € az ára, ha viszont cx-10 motorként, akkor találok 1€ alatt is.....
Szóval, kapd ki nekem a kukából azokat a motorokat! .....
Az e010 megy az unokaöccsöknek, úgyis rommá törik 2 nap alatt, ha meg élvezettel akarok a csillár körül repkedni, akkor marad a cx-10wd az e010 propokkal. Így kiváló repülő lett....
-
Teréz Atya
senior tag
válasz kimista #33586 üzenetére
Teged a Wh erdekel ez esetben. Pl. 3S 1,5Ah = 11,1V * 1,5Ah = 16,65Wh.
Ha 4S-et akarsz vele tolteni - > 16,65 Wh / 14,8V = 1,125 Ah. Ebbol meg lejon toltotol fuggoen 5-10% veszteseg.
Amugy az iSDT-ben az a jo h tolthetsz 3S-el 4S-t vagy ahogy akarod, ugyanis van benne step-up es step-down konverter.
Amugy USA-ban jellemzoen autoakksirol toltik a koptereket.A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
vandor01
őstag
válasz kimista #33672 üzenetére
tenyleg ez most mi?
ez nem mukodik meg csak fake[ Szerkesztve ]
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
vandor01
őstag
válasz kimista #33678 üzenetére
frissebb a designe....
lesz vagy 250ejro...
legalabb a regi aaakciooos lesz vagy nemCSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
Jackal2
senior tag
válasz kimista #33671 üzenetére
Jah bazzeg, azon besírtam. Márciusban leesett az első hó )kb. 5 centi) és az FKFV nem tudta eltakarítani mert váratlanul érte őket ez az elképesztően szélsőséges időjárás. Márciusban...
Ruszkiknál meg a -50 fokban is megoldják valahogy.
Az alábbi blog szerkesztője: quadkopter.blog.hu
-
vandor01
őstag
válasz kimista #33735 üzenetére
esetleg a tescoos nagymeretu homlesz zsakszeru muanyag taska?
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
Teréz Atya
senior tag
-
vandor01
őstag
válasz kimista #33777 üzenetére
mire szall ez le? minden leszallas = felborulas...
es meg nem is occcoo!? 125ejro + TAV es egyeb kiegeszitok...ez a 100-as meretosztaly 8520-as motorig ugyahogy OK
de szenkefe nelkuli eseten? rarakni mindent: board, ESC, etc...
1xszeruen nincs eleg hely.... minimim 120-as meret de inkabb nagyobb...
persze fugg hogy mennyire integralt cuccokat hasznalnak az epiteshez!
(szerintem)[ Szerkesztve ]
-
Teréz Atya
senior tag
válasz kimista #33862 üzenetére
No, vegre! Nekem is a VTX sult meg multkor. Es olyan pici alkatreszt kene cserelni, hogy azt mondtam h kapjak be, pedig multkor smd-re forrasztottam vezeteket.
A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz kimista #33862 üzenetére
Hmmm, jól hangzik! Van itt a fiókban vagy 2-3 kamera, ami párosodna egy ilyennel.
Csak megint a súly.... kicsit lehetne könnyebb is, de legalább végre van ilyen is.Saccco: Linket please.
Shaddam: Van pár embernek. Azt már jónak mondják. Bár ha nem kicsi a fejed, szerintem felejtős.
Nem volt rossz repülni vele. Könnyű, de nekem nyomta az orromat.[ Szerkesztve ]
-
Vertigo18
addikt
válasz kimista #33871 üzenetére
Én éppen ezért említettem már többször, hogy feleslegesek a kérdések, felesleges agyalni ezen, de a legfeleslegesebb mást szidalmazni egy olyan dolog miatt, ami még nincs is. Várjuk meg, míg letisztul, aztán majd lehet rágódni rajta, de addig... minek?
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
-
kriszbon
őstag
válasz kimista #33928 üzenetére
Héé... ez így nem érvényes ám, más fagyoskodik, itt meg fűtött helyen vagytok.
Tessék szépen kiállni a hidegbe, mint minden más "normális" kopter reptető.[ Szerkesztve ]
Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
Teréz Atya
senior tag
válasz kimista #34695 üzenetére
Fuha, nem tudom, de a cikk kedveert nem veszek taranist.
Btw valaki kiprobalhatna es akkor berakom az eredmenyt.A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
Teréz Atya
senior tag
válasz kimista #35051 üzenetére
Hat en spotter nelkul kezdtem, es az nelkul most is jol megvagyok, bar tenyleg nagy elony, ha valaki elfut pecabotert, mig te a gepet keresed.
Viccet felreteve, kezdetben tenyleg segithet.A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
Agostino
addikt
válasz kimista #35061 üzenetére
sziasztok
forrasztgatás, butítás, ilyesmihez nem értek : ) powerbankra gondoltam, arra ilyen alapon csak egy usb két pines átalakító kellene. amennyire kivettem a storm32 az usbn keresztül adatot kap, a két pines tűn jön a kraft.
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Arti1
aktív tag
válasz kimista #35059 üzenetére
Találtam egy SJCAM 5000X ELITE-t BG-n, 120$ EU raktárból (sürgős lenne, nem ér rá kínából, meg amúgy is csak 2ezerrel lenne onnan olcsóbb, meg vám, meg áfa...)
Megnéztem Jackal tesztjeit, ezt is a normális minőségűek közé sorolja (mást a többi közül nem találtam EU-ban, pedig Gitup Git2 is kb. ennyi)
Azon morfondírozok még, hogy ennek a leírásában csak 170 fokos látószöget találok, Jackal tesztjében állíthatót ír 70/110/140/170 fokban.
Remélem ez ugyanaz a kamerahttp://www.shutterstock.com/g/Arti_Photo?rid=264901704
-
Agostino
addikt
válasz kimista #35072 üzenetére
nem, ennyire nem darabokban jött. erről volna szó, erre akarok csak kraftot adni. usb-n már nézegettem az értékeket, de amíg nem kap powert addig ugye a motorok off állásban vannak, hiszen usbn nem vesz fel semmit, az csak kommunikáció.
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Teréz Atya
senior tag
válasz kimista #35118 üzenetére
Novembertol tudja az iNAV az RTH-t, sot jelvesztes eseten is. CF/BF/RF alatt felejtos. A gps nekem bent nem lockol, ablaknal 2D, kint 3d locknak meg kene lennie. Amugy orulet, h az ujjam mennyit tud arnyekolni a GPS-en.
Amugy sokaig nem ertettem h F4 lapokbol miert nem latok 10dof verziot, aztan kiderult, h azert mert rajottek a gyartok h semmi ertelme. Barot azert inetgralhatnak.
-
Teréz Atya
senior tag
válasz kimista #35129 üzenetére
??????????
Hogy a tokbe mondod meg baro nelkul a jelvesztes miatt RTH-ba kapcsolt gepnek, hogy milyen magassagot tartson?
Azert a GPS par meteres pontatlansaga 3D lockban nem tul szerencses.A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
Teréz Atya
senior tag
válasz kimista #35132 üzenetére
A KGB project egy 280-as NightHawk és elég gyakran elkóricálok vele 5-600 méterekre. Nem is szeretem racernek hivni, jobban passzol ra a cruiser vagy grand turismo.
Kisfalum kornyeken marha sok a csatorna es tul sokan toljak illegalban a wifi boostereket. Mar majdnem 2X vizbe esett a masina ez miatt.
Racsingolasra egyelore jo lesz a kis falcon, kesobb meg epitek valamilyen versenygepet. De kezdek rajonni h a freestyle jobban erdekel mint a koridok, szoval ezen meg agyalok h mi lesz.A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple Watch
- Milyen monitort vegyek?
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest