- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Arc összefoglaló szerkesztés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
üszök
őstag
Kéne nekem egy XT 30 dugó,hogy ki tudjam a bogarat 3S aksival próbálni. Nincs valakinek? Rendeltem 10 párat,de kitudja mikor ér ide.
-
üszök
őstag
Azért veszett csipogástól messze van a táv.
Tegyél rá egy csipogót annak van veszett hangja. Én a csipogás után még 2-3 percet simán szoktam csapatni nem sétagalopp tempóban. Tegnap 1x annyira lemerítettem nem bírtam vissza hozni,k.b. 2 méter magasról szépen leszállt én meg sétálhattam érte.
-
üszök
őstag
-
üszök
őstag
Persze lehet. A 3s pakkban 3db 1s cella van. Itt a bekötése.
-
üszök
őstag
Most már nekem is van szép piros bogaram.
Ha eláll a viharos szél,ki is próbálom.(#39207) Baku :
Jól sejtem,hogy xt30 csatit vadászol?
Itt van 10 pár, nincs 1k ha tudsz forrasztani megoldod. -
-
üszök
őstag
Kösz srácok,lehet bepróbálok egyet.
-
üszök
őstag
válasz
Teréz Atya #38793 üzenetére
Ezek mennyibe ketülnek? Tud valamelyik rögzíteni is?
-
-
üszök
őstag
Piros bogár is van 90$ -ért kupon kód Bugs3 március 30-ig érvényes.
-
üszök
őstag
Valakit ha esetleg érdekel XK X350 130$.
-
üszök
őstag
Próbálta már valaki a H31-et háromágú propokkal? El akartam adni,de mivel nem nagyon kell senkinek meghekkelem.
-
üszök
őstag
Valaki írta nemrég,hogy az X251 elmegy 1500-as aksival is. Érdemes venni hozzá? Elég nehezek 80 gramm körül van mind. Nem rontja a repülést?
-
üszök
őstag
válasz
dudicukrasz #38464 üzenetére
Van CX20-am ha eljössz cserélgetheted az alkatrészeket.
Azon is gondolkodom,hogy eladom,mert nem igazán használom. Milyen gimballt keresel? YT-n van sok videó, Walkera 2d-t láttam többön is az olyan 40$ környéke ha jól emlékszek.
-
üszök
őstag
Megéri megvenni a HK-s Quanum szemüveget 31 $ ért? Nem voltak ilyen irányú terveim,de ennyiért kipróbálnám. Aksi akad itthon,meg van egy ilyen vevőm,ezzel lehet üzemeltetni?
-
üszök
őstag
válasz
DisRespect #38358 üzenetére
Ahhh.. bocs rosszul írtam
úgy csináld ahogy popi1987 is írja. Kosárba kell tenni és utána nem kell proceed to checkout,hanem egyből a paypalt kell nyomni. Nem biztos,hogy jó lesz,mert rég próbáltam.
-
üszök
őstag
válasz
DisRespect #38350 üzenetére
Ha a gear a GearBest-et jelenti,ők már egy ideje nem szállítanak ide aksit hivatalosan,de van rá megoldás. Nem kosárba kell tenni hanem egyből PayPal-t kell nyomni és ki tudod fizetni és így el is küldik. Nem tudom működik e még ez a trükk, k.b. 1 hónapja használtam.
-
üszök
őstag
BG-n nincs valami kupon akksikhoz? ez ZOP Power 7.4V 1000mAh 2S 25C Lipo Battery JST Plug jó választás X251-hez?
-
üszök
őstag
X251 aksiból szeretnék egyszerre többet tölteni. Az elképzelésem az,hogy a parallel boardba veszek XT60-JST átalakítót vagy 5 darabot és bele dugdosom. Jó lesz így?
-
üszök
őstag
X251 akksik csoportos töltésére is keresnék megoldást.
-
üszök
őstag
-
üszök
őstag
3S 2200 20c aksit mennyivel szabad tölteni?
-
üszök
őstag
Nézegetek x251-et,lehet kéne venni. Ebayon van egész jó áron,Spanyol országot írja helynek,viszont az eladó tuti Kínai,mert a cuccok javánál Kína van. Viszont ha ha átbasszint és Kínából küldi akkor már nem éri meg.
Vennék is esetleg ha van valakinek jó áron eladó.
-
üszök
őstag
válasz
kkdesign #37477 üzenetére
U 807 jó lehet gyakorlásra,bár bentre nagy. Meg új sem nagyon van már belőle.
Hirdetni tilos!
[ Módosította: philoxenia ]
-
üszök
őstag
válasz
Teréz Atya #36157 üzenetére
Most már tudom.
-
üszök
őstag
válasz
Geller72 #36062 üzenetére
Én nem racerezek,de mindig kipróbálom egy új gépnél mi történik ha lekapcsolom a távot. A kis hexa gépem is azért veszett el mert jelvesztés után még vagy 3 másodpercet megy. Addigra be is ért a fák közé.A CX20 le is száll magától RTH-ban, viszont felborul ha földet ér.
-
üszök
őstag
válasz
Teréz Atya #35556 üzenetére
Ja ja. 108 grammot mértem 800-as akksival U807.
-
üszök
őstag
GB-n nincs valami EU posta csökkentő bizbasz? Én nem nagyon találok semmit.
-
üszök
őstag
válasz
maximilian4 #34934 üzenetére
Jófogáson láttam ilyet 6k árért 10 körül meg táppal. Bár kérdés melyik eredeti.
-
üszök
őstag
Buzzerből jó ez az egyszerű,vagy drágábbat kéne?
-
üszök
őstag
Valaki ha esetleg keresne kesztyűt a hideg időben való drónozáshoz, ezt merem ajánlani ma is és tegnap is kireptettem az U807 6 aksiját,és egyáltalán nem fázott a kezem.
-
üszök
őstag
válasz
Barell #34632 üzenetére
Van 34-ért EU-ból ha sürgős. 1 hét alatt itt van. Vagy várj szokták itt akciózni 20 körülre.
Kaio: Szerintem van amiben jobb mint az U807,én szerettem mind hármat csak mindig megvette valaki.
-
üszök
őstag
válasz
dudicukrasz #34629 üzenetére
Uhhh annyi féle van belőle fogalmam sincs melyik jó nekem.
-
üszök
őstag
válasz
Teréz Atya #34585 üzenetére
Műkszik,most teszteltem. Egy aksit kirepültem.
-
üszök
őstag
Vadi új,csak a hozzáértés hiánya miatt a lábai össze vannak törve. Nincs hozzá kamera,és 20k az ára.
-
üszök
őstag
Cheerson cx20 vállalható gép?
-
üszök
őstag
válasz
SpydeR3412 #34152 üzenetére
Este megpróbálhatod a postán,nálunk 18 óra után kiadják az aznapiakat.
-
üszök
őstag
válasz
TeeJay #33825 üzenetére
Teljesen kezdőként ne vegyél brushless gépet mert nem fogsz bírni vele,szuperszónikus sebességgel fog elrepülni,vagy beleállni a földbe.
Vegyél JJRC H31-et vagy U807-et egy marék akkuval, azzal kiderül kell ez neked meg a gyereknek.
Vagy vegyél egy JJRC H36-ot. Kicsi, de viszonylag jól fordul (jó a yaw,hogy szakszerű legyek) meg lehet vele tanulni az alapokat. Mert az igazi móka akkor kezdődik mikor szembe fordítod magaddal,és nuku headless mód. -
üszök
őstag
válasz
vandor01 #33818 üzenetére
4-5 éve mióta rendelek külföldről mindig ez van karácsonykor. Üzletileg nem áll érdekükben több embert foglalkoztatni a külföldi csomagok feldolgozására,mert egy buznyákot sem keresnek rajta.
Csomag mérettől is függ, nov 29 rendelt telefon tok ma a posta ládában volt. Nov 22 feladott H36 több mint 1 hete itt van,a másnap feladott H31 még sehol,pedig 1 nappal a kicsi után az országban volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Xbox Ultimate előfizetések
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest