- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Norvég nyár
- sziku69: Szólánc.
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Aktív témák
-
Vertic
aktív tag
Na most egy alapvető dolog: azt mondod kilóra igaza van. Ööö nem tudom, de szerintem nincs olyan szabály, ami 100%-ig igaz mindenre. Ha minden szabályozáskor minden lehetőséget mérlegelnének, akkor ki sem mehetnénk az utcára

Szerintem ott tévedsz, hogy azt mondod a törvényi szabályozás eltűnésével megjelenő pár lecsúszó eset egyébként teljesen normális életet élne, ergó meg kell tartani a tiltást - ha így lenne sem értenék vele egyet egyébként, de elfogadható lenne számomra az érv. Nade akik lecsúsznak, azokkal nyilván valami nincsen rendben (és nem a drogozás okozza a problémát azoknál akik tisztában vannak a következményekkel (- ezt már kitárgyaltuk hogyan kell megoldani), hanem fordítva; szerintem ez az alapvető véleménykülönbség), és semmi garancia arra, hogy nem lesz alkoholista mondjuk és hal meg májelégtelenségben vagy kezd esetleg tömegmészárlásba egyszercsak, vagy kerül pszichiátriára stb (hogy brutálisan szélsőséges példákat hozzak), egy másik statisztikát rontva (sőt, szerintem a legtöbb általad említett ilyen módokon végezné) - tehát tüneti kezelés csak a tiltás, nem a problémát oldja meg, ezért rossz. A probléma forrását kell megszüntetni (persze azelőtt, hogy a fű dekriminalizációját elvégzik ebben már megegyeztünk), mert csak az ér valamit.
Aktív témák
- Új 2k Gamer PC Ryzen 5 5600/RX 6700 XT 12Gb/32Gb DDR4/500Gb - 1Tb SSD/2-4 Év gari
- Új 2k Gamer PC Ryzen 7 5700/RX 6700 XT 12Gb/32Gb DDR4/500Gb - 1Tb SSD/750-850W 2-4 Év gari
- Ryzen5 3700x 8core / GTX 1660 Super / SSD 500gb / HHD 2tb
- iPhone 13 mini 128GB silverlight független
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.skill Ares 2400Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest