- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yutani: 20 év a Prohardveren
Aktív témák
-
dnacrew
tag
A két demonstráció tárgya egy dolog. Van aki szeretné, van aki nem. Ami engem meglepett hogy a magyar az így fejezi ki nem teccését? Odamegy sipol, sodrófát ráz, ''Most rúgtok anyátok sírjába!'', kihuzigálja a hangosítást!
Kéremszépen, ez egy rendezvény volt (neves vagy nem neves azt döntse el mindenki maga) fellépőkkel, prominens személyekkel. Ha nekem nem teccik valami ezentúl akkor odamehetek a nemzeti, illetve a polgári szervezetek rendezvényeire és elküldhetek mindenkit annyába, és szétbarmolhatom az egészet? De fogadjunk hogy ott ugy megvertek volna a rendőrök ahogy azt kell. Szóval tiltakozni lehet de azért 2003 b***a meg, kapjanak már észhez az emberek. Egyáltalán miért engedték oda a másik oldalt? Ezentúl a F. meg az M. (párt) is egy téren fog nyomulni tömegverekedéssel egybekötve?
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- 27% - Acer CBA272H VA Monitor! 1920 1080 / 100Hz / 4ms / FreeSync
- Xcover 7 128/6
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kéremszépen, ez egy rendezvény volt (neves vagy nem neves azt döntse el mindenki maga) fellépőkkel, prominens személyekkel. Ha nekem nem teccik valami ezentúl akkor odamehetek a nemzeti, illetve a polgári szervezetek rendezvényeire és elküldhetek mindenkit annyába, és szétbarmolhatom az egészet? De fogadjunk hogy ott ugy megvertek volna a rendőrök ahogy azt kell. Szóval tiltakozni lehet de azért 2003 b***a meg, kapjanak már észhez az emberek. Egyáltalán miért engedték oda a másik oldalt? Ezentúl a F. meg az M. (párt) is egy téren fog nyomulni tömegverekedéssel egybekötve?