- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
Aktív témák
-
rooney8
aktív tag
válasz
D.E.Piccolo #1224 üzenetére
Óóóóó csesszék meg a hülye amcsik
Még régebben elkezdtem előről nézni a dbz-t (japán változat - magyar szinkron) és nem volt meg asszem a 90. rész. Mondom jó, letöltöm netről, elkezdtem nézni mondom mi a p***a (kb. 20 résszel későbbi rész volt az amit letöltöttem) Nem tudtam mi volt a baj, de most már tudom -
rooney8
aktív tag
Most már kíváncsiságból felteszem az 1ik torrent oldalra a 138. részt. Majd meglátom, hogy mennyien szedik le.
Szerk: Vagyis csak pár nap múlva, mert most mást töltök fel
-
rooney8
aktív tag
Jó, igazatok van. Bocsánat Speed(R) csak már nagyon felidegesítettem magamat azon, hogy mindenki vitázik valamin. Mégegyszer bocsánat.
-
rooney8
aktív tag
Nekem se naon engedi meg az anyagi helyzet 6000Ft befizetését, de megpróbálok valamennyit, ha lehet.
-
rooney8
aktív tag
Lenne egy kérdésem. Virtual DubMod-al ráakartam rakni a szinkront a dbz-re, de amikor elmentem akkor elindulk a film, meg van ott egy ablak aholo kiír mindenféle izét és azt írja hogy hátralévő idő: 25perc és a bdz is elindul kb 3xosan lelassítva
Multkor pedig egy sp-re raktam egy másik hangsávot, ott meg kb 1 perc volt míg elmentette. (az is 300mega volt)
-
rooney8
aktív tag
válasz
deadangel295 #851 üzenetére
Olvass vissza pár hsz-t és megtalálod a választ.
timrob: Neked is ezt tudom mondani, olvass vissza pár hsz-t.
-
rooney8
aktív tag
válasz
deadangel295 #768 üzenetére
Nem. Valamit félreértettél. Az van hogy 202 megszerezte a szinkronokat [egyenlőre (vagy örökre) titok, hogy hogy]. És hogy ki tudja adatni azért kell perkálni. Jogdíjat vagy mi a fenét [ezt nem tom minek kell, de kell (nem vok otthon ezekbe)]. Kiadatni azért akarja, mert...izé...azt akarja hogy végre újra legyen egy kis DBZ Mo-on (vagy nem biztos, de ezt inkább tőle kérne megkérdezni
)Ennyi. És most arra gyűjtenek(ünk) pénzt. Remélem most már vili
-
rooney8
aktív tag
Húúú 202! Nagyon tetszik a 12. DVD. Nagyon jóóó
Csak a magyar intro-t és outro-t hiányolom
-
rooney8
aktív tag
Hát majd ezt is meglássuk
-
rooney8
aktív tag
Mondjuk ezt az átutalósdit nem tom hogy fogom megoldani, mer 14 éves vok...
és én is akarok fizetni
-
rooney8
aktív tag
Csak legyen már, csak legyen már...
-
rooney8
aktív tag
És hogyha mondjuk fizetek xyFt-t akkor ha kiadják akkor még meg kellene vennem? Vagy hogy lenne ez?
-
rooney8
aktív tag
202 lécci töltsd fel valahova részeket. Kiadatni úgyse tudod, ha csak nincs 30 millád, mert nem hiszem hogy a többi ember csak úgy fizetne mittomén 10ezer Ft és nincs semmi garancia rá hogy meg is kapják a részeket. Feltőltheted smswebre is vagy akárhova, csak már nagyon kéne
Tombi: A lap nem jelníthető meg (legalábbis nálam)
-
rooney8
aktív tag
válasz
Winner_hun #644 üzenetére
Az igen LOL
-
rooney8
aktív tag
Hát sajnos az Interako-Hungária Kft. nem nyert. Írtam nekik e-mail-t de azt írták hogy már nem foglalkoznak ilyenekkel.
-
rooney8
aktív tag
202! Az Interako-Hungaria Kft.-nél már próbálkoztál? Anno még ők adták ki azt a 4 DBZ-s kazettát.
-
rooney8
aktív tag
202, te honna szereszted meg a szinkronokat? (Persze ha nem titok) Megnéztem az összes hsz-t, de nem találtam.
-
rooney8
aktív tag
válasz
Winner_hun #595 üzenetére
Már naon várom. Kivi vok milyen lesz.
-
rooney8
aktív tag
Mindjárt elérek a szinkronos részek végéig (137). Jó lenne ha találna 202 valami kiadót, mert szeretném tovább nézni szinkronosan
Igaz már láttam egyszer japánul, de a magyar az más.
-
rooney8
aktív tag
Én annak örülnék a legjobban ha 202 találna egy kiadót és akkor megvenném az egészet. De jó lenne, még belegondolni is nagyszerű
-
rooney8
aktív tag
Akármennyibe is kerülne én biztos hogy megvenném. Csak lehessen megvenni
Aktív témák
Hirdetés
- Trollok komolyan
- iPhone topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- Politika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Macbook Pro 14" M4 Pro 12/16 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (48)
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest