- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Aktív témák
-
202
csendes tag
válasz
kill3r21
üzenetére
Van egyáltalán értelme? Látod, vannak olyan emberek akik "m*gb**szn***k az anyjukat 2 ft-ért". Az ilyen zsidók elveszik az ember kedvét az egésztől.
2szer vertek át seed szerverrel 2x3000 és 2szer normális szerverrel 2x4000. Mindez 2-3 hét alatt. És csak azért, hogy megtegyek mindent, hogy hozzájussatok a részekhez, és megszerezzük a jogokat. Amire nem látok sok esélyt, tehát kidobott pénz, de megpróbáltam. Azt hiszitek minden a pénzről szól? Nagyon tévedtek.
Reménykedjetek, hogy leadják a tv-ben valaha, de én tudom, hogy ez lehetetlen, vagyis ezzel a szinkronnal. Újat meg nem fognak csinálni, mert nem ér annyit az egész. A lehetőség megvan mindenkinek, hogy hozzájusson a részekhez, a topic elején valahol leírtam az árát menyibe kerül 1 perc szinkron. Ez az összeg azóta egy kicsit több lett.*=e
**=a
***=á
Aktív témák
Hirdetés
- Assetto Corsa Rally
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Elemlámpa, zseblámpa
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7300 Core i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- AKCIÓ! Asrock Z270 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB GameMax Storm 2 AB Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest