- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Azt hiszem már keményen benne is vagyok egy komoly companion-quest bugban, amiből nincs kiút.

Ma kb. azzal kezdtem a játékot, hogy elmentem Fenris-el kitakarítani a fejvadászos házat. A küldetés végén, a házból kilépve ugye beszéltem vele, hogy hozzánk csapódik... Aztán - és gondolom ettől akadt ki a rendszer - rögtön be is raktam őt az aktív csapatba és bóklásztam vele a várost, aztán gyakorlatilag ma egész délután csak játszottam (persze szünetekkel...), úgyhogy még akkor sem tölteném vissza a mentés, ha lenne egy, ami épp a Fenris-el való találkozás előtt született.
A probléma, hogy most ott van a quest, hogy beszéljek Fenris-el a házánál, de ezt már nem tudom megtenni, sehol sem jelenik meg a térképjel, hogy hova menjek. És csak most esett le nekem úgy igazán, hogy ebből gáz lesz, mikor összeszedtem az elf csajt, és ő i szólt, hogy ugorjak be hozzá, és tényleg el tudtam hozzá menni, nem úgy, mint Fenris-hez (és őt nem tettem be "idő előtt" az aktív csapatba).
Ez most tényleg így veszett, és akkor sohasem tudod már végigcsinálni Fenris küldetéseit, amik nem fognak megjelenni, mert nincs teljesítve az első "látogass meg" küldetése se (és már nem is lesz...)?
Még szerencse, hogy megvártam az első pár patch-et, mielőtt játszani kezdtem.

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- AKCIÓ! 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs