Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Zsebszámológépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Geri Bátyó: Ezt pedig azért, mert...
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
Szia Domy, egy elég hülye de fontos kérdésem lenne
látom ASUS P4GPL-X -ed van, nekem is ez lesz jövő héten remélem, szóval az XP-120 rendesen rámegy neked? mert ahogy nézem a cpu socket kicsit fentre került ezenknél a lapoknál, és nemtom rendesen ráfér-e majd, mert sztem az én sonic towerem tuti nem fér rá
[link]
(ja és ha keresel még CT 479-et lehet tudok segiteni, mert énis most fogok rendelni)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- AMD Ryzen R9 3950X 16Mag / 32Szál 3.7/4,7GHz / Beszámítás OK!
- AKCIÓ! Intel Core i9 10900 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Kondihiányos Processzorok. i9-i7-i5
- i3-8100 és i3-8100T - stabil, gyors, megbízható - ideális otthonra vagy irodába
Üzleti előfizetők hirdetései
- Yoga Pro 9 - RTX 5070 - 64GB - multitouch laptopok! - LENOVO GAMER BAZÁR - új lista (2026.03.03)
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
látom ASUS P4GPL-X -ed van, nekem is ez lesz jövő héten remélem, szóval az XP-120 rendesen rámegy neked? mert ahogy nézem a cpu socket kicsit fentre került ezenknél a lapoknál, és nemtom rendesen ráfér-e majd, mert sztem az én sonic towerem tuti nem fér rá