Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
adrian360
őstag
Én is szoktam játszani, tegnap végeztem a season pass-szal. nekem még nem jött össze a big boss, boss5 voltam pár meccsig, de pont akkor jött az előző nagy patch, és nagyon nehezen éreztem rá az új metára, így visszazuhantam boss2-ig, most éppen boss3. korában simán nyertem úgyhogy nem kellett 3csillagos egységeket venni, most meg 3csillag>>build meta van.
egyéni vélemény, de nekem a régi rendszer sokkal jobban bejött, ez a vereségért ingyen pörgetés szerintem nem jó dolog, minden meccsemen van egy olyan, hogy 6-os szinten már jönnek szembe a 3-as egységek.
De ami szerintem broken, amikor assassin-os csapat tele van Helm-mel. Tudom hogy nem verhetetlen, inkább csak rohadt idegesítő, hogy amikor simán nyernéd a körödet, de helmes slark még magával visz három embert miután meghal.
Én amúgy a knight-troll-warlock buildet szoktam építeni első opcióként, B terv a warrior-hunter vagy druid-savage.gazdaságnál amire figyelni kell : a kamatot az alapján számol, hogy a harc kezdetekor mennyi pénzed van, és nem a kör végi állapot szerint, tehát az olyan vásárlásokat amik nem adnak upgradet a boardon, azután kell megejteni, hogy már elkezdödőtt a csata. egy kicsi pozitív kivétel van, ha 9-re végződő pénzed van és nyersz, akkor kamatként már egyel magasabb szintet kapsz.
Az ingyen pörgetést meg nem kell feltétlen egyből felhasználni, a következő vereségig megmarad, ha nem létszükség, a játék elején érdemes tartogatni, és akkor lepörgetni, mikor látod hogy az adott körben kikapsz. így sok esetben a gyors szintlépések miatt jobb eséllyel pörgetsz majd értékesebb egységekre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- BestBuy topik
- PlayStation 5
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- HTML szerkesztés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- További aktív témák...
- FRISS ÚJ INTEL LGA1700 Alaplapok - Számla & Garancia
- HP EliteBook 735 G6,FHD,13.3",AMD Ryzen 5 3500U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- HP Probook 445R G6,FHD,14",AMD Ryzen 5 3500U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- HIGH-END GAMER PC Ryzen 7 9850X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 850W 80+PLAT / 1TB NVMe - Beszámítás
- Lenovo ThinkPad E495,14" FHD,AMD Ryzen 5 PRO 3500U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- Dell Optiplex/Precision MT/SFF 3430, 3050, 3060, 3070, 5060, 5070, 7070, 7060/7.-8.-9.gen/SZÁMLA-GAR
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- Gainward RTX 5060 Ti Python III 16GB GDDR7 128bit (NE7506T019T1-GB2061T) Videokártya
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest