- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ldave: New Game Blitz - 2026
Új hozzászólás Aktív témák
-
adrian360
őstag
Én is szoktam játszani, tegnap végeztem a season pass-szal. nekem még nem jött össze a big boss, boss5 voltam pár meccsig, de pont akkor jött az előző nagy patch, és nagyon nehezen éreztem rá az új metára, így visszazuhantam boss2-ig, most éppen boss3. korában simán nyertem úgyhogy nem kellett 3csillagos egységeket venni, most meg 3csillag>>build meta van.
egyéni vélemény, de nekem a régi rendszer sokkal jobban bejött, ez a vereségért ingyen pörgetés szerintem nem jó dolog, minden meccsemen van egy olyan, hogy 6-os szinten már jönnek szembe a 3-as egységek.
De ami szerintem broken, amikor assassin-os csapat tele van Helm-mel. Tudom hogy nem verhetetlen, inkább csak rohadt idegesítő, hogy amikor simán nyernéd a körödet, de helmes slark még magával visz három embert miután meghal.
Én amúgy a knight-troll-warlock buildet szoktam építeni első opcióként, B terv a warrior-hunter vagy druid-savage.gazdaságnál amire figyelni kell : a kamatot az alapján számol, hogy a harc kezdetekor mennyi pénzed van, és nem a kör végi állapot szerint, tehát az olyan vásárlásokat amik nem adnak upgradet a boardon, azután kell megejteni, hogy már elkezdödőtt a csata. egy kicsi pozitív kivétel van, ha 9-re végződő pénzed van és nyersz, akkor kamatként már egyel magasabb szintet kapsz.
Az ingyen pörgetést meg nem kell feltétlen egyből felhasználni, a következő vereségig megmarad, ha nem létszükség, a játék elején érdemes tartogatni, és akkor lepörgetni, mikor látod hogy az adott körben kikapsz. így sok esetben a gyors szintlépések miatt jobb eséllyel pörgetsz majd értékesebb egységekre.
Új hozzászólás Aktív témák
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Gyúrósok ide!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mikrotik routerek
- LEGO klub
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Nitro V 16 AI ANV16-42 16" FHD+ IPS Ryzen 7 260 RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill új akku gar
- Panasonic Lumix G9II váz
- Nintendo Switch Kollekció
- Apple iPhone 17 256GB Sage használt újszerű 100% akku 32 ciklus Apple garancia 2027.01.06-ig
- Bomba ár! Asus ZenBook UX433FN - i7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Nvidia I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 17 256GB Sage használt újszerű 100% akku 32 ciklus Apple garancia 2027.01.06-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest