Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• -conrad-

addikt

válasz D1Rect #8957 üzenetére

Tegnap este 2 tök jó ability draftot toltam. Elsőben nekem jutott tinker, hoztam neki egy AA cold feet-et, Egy SK (vagy már WK) stunt, egy magina manaburnölő autoattackot, meg a magina ultit. Az ellenfélnél egy elég durva combo jött össze, egy sticky tar + rocket barrage ami nagyon tud fájni ráadásul úgy, hogy egy alche pickelte aki még az alche ultit is vitte, így egy tankon ez már nem volt vicces. Még ki is röhögte a csapatomat, hogy ők fognak nyerni meg mit erőlködünk de ennek ellenére a csapattal lehoztuk, ki tudtuk szedni mindig.
    Jól jött a coldfeed+stun, sebezte+stunnolta, utána befagyott, közben autoattackoltam ami égette a manáját és ha kellett leultiztam.

Másik meccsben ultimate support lettem. Warlock jutott, gyorsan ki is pickeltem a fasza kombómat, a nightmare+mirana arrow stunt, meg egy lock heal/dot-ot illetve bane ultit.

Szóval szerintem tök fun ez az AD amennyiben normális playerekkel vagy és mindenki keresi az ilyen egymással összangban lévő – nem bug – skilleket.

Új hozzászólás Aktív témák