Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
klaczi
aktív tag
Tiszteletem
WIN 98 alól futtatott dos alkalmazás (ami ősöreg még XT gépre írták) vezérel egy com1re kötött speciális floppit. A munkám eredményét ide menti. Innen tudom betölteni egy kötőgépbe.Csak COM1 rehajlandó küldeni. Nos gondoltam veszek egy olcsó notebookot és arról dolgozom. Meg is van, de nincs rajta com1 csak com2 soros port.Hardveresen hozzá sem tudok szagolni mert nem engedi a bios, ha ugyan annak lehet nevezni. Van e mód arra, hogy a com1re küldött adatok a com2 jelenjenek meg. Ahogy újra elővettem a DOS könyvet a MODE parancs tűnik erre alkalmasnak. Aki tud valami továbbit kérem ne tartsa magába.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy Buds3 (Fehér)
- Nikon AF-S NIKKOR 50mm f/1.4G objektív
- Nintendo Switch játékok: Mario Wonder, Rabbids/Zelda TOTK/Hogwarts/Garfield/Tetris/Burnout Paradise
- Egyszer használt Xbox Series S 512 GB Eladó!
- Dell Latitude 7400, 14" FHD IPS kijelző, i5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év gar
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4214, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest