Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
Jó lenne ez nagyon, ha nem lenne benne ennyi aréna shooter elem - vagy jóval kevesebbet kellene így harcolni. Ne legyen igazam, de eddig a látott harcok kb. 80%-a ilyen volt, és emiatt nem tetszik sokunknak. Ahogyan az első pár perc zajlik, az nekem is nagyon tetszik, ilyennek kellene lennie végig az egész pályának. Egészen addig nincs is semmi baj, amíg be nem záródunk egy szűk helyiségbe. Onnantól ott kell körbe-körbe rohangászni és ugrálni, valamint mindenféle parkour mozdulatokat végezve kerülgetni a folyamatosan spawnoló monsztákat, míg ki nem irtjuk az összeset, és akkor mehetünk tovább.
Ez a játékmenet szerintem inkább hasonlít a Serious Sam-re vagy a Painkillerre, mint a DOOM-ra. Nem mondom, hogy azok rossz játékok voltak, mindkettővel játszottam annak idején, de szerintem ebbe a játékba bőven elég lett volna sokkal kevesebb efféle harc. Oké, a DOOM-ban is előfordult, hogy bezáródtunk valahová, de azért ott jóval elviselhetőbb volt, mert nem abból állt szinte az összes küzdelem, hogy aréna shootert kellett játszani.
Az már csak hab a tortán, hogy "Quad Damage" powerup is van. WTF, mondom, mintha a Quake 3 Arena lenne, csak emberi ellenfelek helyett monsztákkal vívnánk multis lövöldözést. Azért az FPS műfaj egyik meghatározó darabját szerintem nem kellene így elcsúfítani, hogy aréna shootert csinálunk belőle. Oké, a sok mai fiatalnak ez a menő, de akkor ne legyen a címe DOOM, hanem hívják Quake Arena: Monster Madnessnek, vagy hasonlónak. Mert ez nem FPS, ebből kifolyólag nem is lehetne a címe DOOM.
Még egyszer: Nem írom le a játékot, továbbra is ki fogom majd próbálni, ha valamelyik ismerősömnek meglesz. De addig nem adok ki érte 14K-t, amíg nem láttam, valóban vannak-e benne hagyományos FPS játékelemek is, nem csak ugrabugra aréna shooter az egész.
-
kriszpontaz
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VR topik
- Proxmox VE
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- World of Tanks - MMO
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad T14s Gen3 14" FHD+ IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Philips Sonicare 9900 Prestige elektromos fogkefe
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- SK Hynix PC811 2TB PCI-E 4.0 x4 nvme SSD 7000/6500MB/s
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol extrával garanciával hibátlan működéssel
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![[link] [link]](http://i.imgur.com/BwDEUOM.jpg)
![[link] [link]](http://abload.de/img/apsf84.png)