Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- ldave: New Game Blitz - 2025
- bambano: Bambanő háza tája
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
Ja, mert olyan sokat lehet elspoilerezni egy alapvetően mindless darálós játékból, ahol karakterek nincsenek, sztori meg csak úgy mutatóban van, a játékmenet meg igazából mész-lősz-hentelsz szentháromságban mozog. A fegyvereket meg már ismerjük, nagyjából az ellenfeleket is.
Engem nagyon felhúz, hogy a single-ből alig mutattak még valamit, aztán már a nyakunkon a megjelenés. Ez a multi meg...annyira érdekfeszítő volt, hogy leginkább a híres ötödik elemes jelenet jutott róla eszembe:
"Korben szívem! Mi volt ez? Szar! Rossz volt, lapos volt, erőtlen, gagyi, töketlen, én pedig itt showt csinálok tudod? Hmm? Hadd szóljon, pápápá!"
Persze ez csak az én véleményem, nem akarok senkit megsérteni valaki, ha másnak meg bejön. Részemről ennyi volt a DOOM várás, vétel megjelenéskor kizárva. Open béták közül meg akkor már inkább Battleborn, persze annak is több hibája van, mint erénye szvsz, de legalább valamilyen szinten szórakoztató, és szuperzöld is.
A nagy májusi címek közül meg amit megvettem az az Overwatch. Szóval suck it id.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI topic
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Battlefield 6
- LEGO klub
- Háztartási gépek
- Androidos tablet topic
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- iPhone Air - 512GB, ASZTROFEKETE, FÜGGETLEN, - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉK GYÁRI TOK
- Lenovo Tab P12 tablet és Pes Plus alig használt még 3 hónap garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 650 G5 - i5-8265U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i7-8565U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE, Új, Bontatlan, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 1st : i5-3GEN I 8GB I 240SSD I 14" FHD I mDP I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus A-data 600W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
A nagy májusi címek közül meg amit megvettem az az Overwatch. Szóval suck it id.