Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Alza+ Megéri?
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszpontaz
veterán
Reggel rányomtam, csak kíváncsiságból, de nem indítottam el semmit, mondjuk 111MB-ból nem tudom mit lehetne elindítani, max a főmenüt.
A Bethesda fórumon regisztráltam és megadtam az alpha fórum elérési kódját a DOOM honlapján. Emailt fognak küldeni ha aktív lesz a fórum, és gondolom még le fog tölteni valamit a Steam is később, mert ez vérszegény ahhoz képest hogy mekkora helyet foglalnak az IDTech motorral készülő játékok.
Ha már itt tartunk, akik kaptak kódot, vegyük már fel egymást Steamen, hátha tudunk közös szerverre csatlakozni a teszt alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Új csak kipróbált Ulefone Armor 28 ultra 16/1TB amoled kijelző, 120w töltés ütésálló
- DELL Latitude 5310 13.3" FHD 2in1 Touchscreen laptop I5-10310U 16G/512G Win11 Pro, Üzletből, 27%ÁFÁs
- XIAOMI Redmi Note 14 Pro 5G 8/256
- POINT S WINTER S 185/65R15 88T téligumi acélfelnivel
- ThinkPad 15,6",core i3 6100u(4x2,3Ghz)IntelHD VGA,8-16GB RAM,240SSD,Jó akku,nagyon szép állapot
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gamer szék ASUS ROG Destrier Ergo SL400
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB AIGO B352A Chieftec 400W
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest