- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Pant* rant
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Klaus Duran: 2025 dude
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fitzgerald
veterán
válasz
SoulReaver #2073 üzenetére
Néztem gameplay videókat, nyilván nem néztem végigjátszást, csak részleteket. Éppen ezért voltam bizalmatlan már a kezdetektől.
Feljebb írtam, hogy olyan Youtuberek is ajánlották a játékot, akiknek azért adok a véleményére.
De játszani a játékkal, és videókat nézni róla az két különböző dolog.
Ahogy teljesen más élmény egy képet nézni a Grand Canyonról, és megint más dolog élőben látni azt.
Tehát nem mondod hogy a játék jó, mégis tetszett?
Kicsit belegabalyodtál ebbe a dologba szerintem.
Egyébként vettem egy komolyabb alaplapot, amihez járt Doom kód.
Csak mire az Asus supportból sikerült kiverni a kódot, addigra a fenti Youtuberek miatt megvettem a játékot, hogy majd ha megjön a kód, eladom. Mert akkor ez tuti nekem is tetszeni fog, még ha az a néhány gameplay videó amit láttam nem is győzött meg.
Ez nem azt jelenti hogy ingyen kaptam a játékot. Egy elég drága lapot vettem, amit ezzel promózott az Asus.
Az hogy milyen barter megállapodás volt köztük meg a Bethesda között hogy a játékot a laphoz adhassák gyakorlatilag mellékes, a végén úgyis a végfelhasználóval (velem) fizettetnek meg mindent.@Ragnar_
Reméljük a legjobbakat. Quake IV-el anno a III multiját próbálták kopizni, ami nem is lett volna gond. Csak sajnos összességében pont annyira volt átgondolva az egész mint most a Doom multija. Nem a játékmenettel volt probléma, hanem a szerverkeresővel, az interfésszel. Látszott, hogy nem foglalkoztak eleget a multival.
-
Viper26
nagyúr
válasz
SoulReaver #2073 üzenetére
+1
Új hozzászólás Aktív témák
- PS4 Slim + VR szemüveg // Számla // Garancia //
- Steelseries Apex Pro TKL - UK ISO - AJÁNDÉK PUDDING KEYCAP
- ASUS ROG STRIX 850W GOLD Fehér / White Moduláris Tápegység
- TUF A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung HW-QS700F 3.1.2 Hangprojektor (BONTATLAN!)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest