Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• BandiHUN

veterán

válasz Synthwave #1545 üzenetére

Érdekes,én pl.a legtöbbet még annó az ingyenes FEAR Combat multival toltam,persze megvettem,és meg is van minden rész eredetiben,de az volt,ami a legjobban megfogott.Pedig az se volt valami bonyolult...de sokan toltuk,és valahogy nagyon eltalálták.
    Nekem pont az ilyen Quake Live és hasonlók nem jöttek át,pedig ment annó...most mondjuk ott a free új UT,de mentem pár kört...ott egyszerűen például az volt,hogy a második kört is toronymagasan top1-re toltam.Mintha már a megfelelő emberek se lennének meg a klasszik shooterre,csak páran emlékszünk a régi szép időkre... :( Játék ide vagy oda,tök mindegy,mi jön ki.
    Az Overwatch-ban legalább bízom,hogy mivel nagy név adja ki,lesz support és versenyek,és végülis felfogható egy TF3-nak...jelenleg "aktuális" gémből egyszerűen nem tudok jobbat sem időtállóság,sem játékosszám terén.Még a nyamvadt codot is párezren tolják,gagyi szinten.Az új BF igéretes,de odébb van és kivárós...az idei cod ránézésre qka,az igért remake pedig 10 map,ki tudja,hogy jön át a cod4,és ha nem lehet trükközni,bundleban nem lesz olcsó az idei förmedvénnyel....márpedig akkor oda se várható tömeg.Ez van.

Új hozzászólás Aktív témák