Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
Sajnos 2016-ban ezek teljesen reális igények lettek és messze nem teljesíthetetlen egyik sem. Nem azt vártam, hogy legyen egy regény sztori, sem azt, hogy az A.I. vagy a fizika váltsa meg a világot. Csupán annyit vártam, amiket negatívumnak felhoztam. Mint mondtam: szeretem a mai napig az első kettőt, de még egyszer ugyan azokat a "hibákat" visszatenni, amik ott csak technikai okokból vannak szerintem súlyos tévedés.... Ha pedig ebbe az irányba menne el az FPS műfaj, akkor én kompletten nem kérek belőle. Nekem kb. végig olyan érzésem volt, mintha egy UT99 sztorimódban lennék, eltekintve a látványtól... és ez itt most nem pozitívum, hiába szeretem azt is...

Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ASUS TUF Gaming GT501 CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest