Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Depression: R.I.P.
- Mustaros: Torrent jó dolog, de már nem használom.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
s912
aktív tag
Tudja bethesda is, meg id is, hogy a pár órás single-vel semmivel sem lesz több ez a DOOM, más játékoknál.
Ki tudja, milyen elemekkel fűszerezik meg a single-t, hogy kitolják a játékidőt. Mindenesetre már egy personal teleporter is ku**asokat tudna adni a single-hez (legalábbis nekem)

De már eleve ott van a double-jump (barangoláshoz, ismeretlen helyek felfedezésére).Bár a Hell pálya nem tűnt túl "bonyolultnak", de a heatwave az többszintes lesz. Simán bebarangolható.
De ez függ attól, hogy valaki végigfut a pályán, vagy esetleg időzget és nézeget/keresget.
Én ráteszem a "kalapomat", hogy nem csőFPS-t fogunk kapni, mégha a DOOM-ot sokan annak titulálják (akkor CoD és társai mik?)
személy szerint annak is örülnék, ha nehézségi fokozatok esetén változna a megszerezhető medkit és egyéb nyalánkságok száma. Az továbbra sem tetszik, hogy kipotyog az enemy-ből. HARD fokozaton nem kérek ebből. Na majd fel is vetem a hivatalos fórumon (meg gondolom más is, mert külföldi oldalakon sem rajonganak ezért a kipotyogó dolgoktól)
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Azonnali fotós kérdések órája
- Tápos kibeszélő offtopik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen autót vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- SzoftverPremium.hu
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4673
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
- Akció! Acer Nitro 5 AN515-55! I7 10750H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest