Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Horbal
őstag
Azt gondolom, hogy ezt a dologot így nem lehet megközelíteni, ezek a srácok, mármint a hosszú hajú szemüveges kockafejek, természetesen nem hírdetik magukat és természetesen nem egyen ketten vannak és az is tök természetes, hogy bármit képesek feltörni, 1 vagy 2 vagy kitudja hány nap alatt, ami persze a mi szempontunkból nem is annyira fontos, hiszen úgyis megvesszük:DD!
Ja ami a kodólóstutitörhetetlenkur**biztos stb dumát illeti, ilyet már hallotunk nem is egyet, nem is csak játékra, aztán láss csodát pár nap és ott figyelt a crack.exe valami warez szájton, és a töktutitörhetetlen stb game már futott is mint a disznó.
Hát csak ennyit, persze azért én is megnézném a folyamatot, bár a progz-hoz szart se értek.:) -
Horbal
őstag
Egyet kell hogy értsek, én is tuti, nyomom majd és szerintem is mennie kell 1024-ben, ha nem akkor valamit elba***ltáztak benne.
Szerintem egyébként inkább felbontás fel és AA le, de ez szubjektív...:) -
Horbal
őstag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Én is azt mondom, hogy nem lehet túl sok gondod, a 9800-asod bika, az 512 RAM meg manapság már nem cucc, egy nyamvadt XP-hez is kell annyi ha nem csak szöv.szerkeszteni akar az ember fia-lánya, mittom én.
Én a 9600XT-men is meg fogom próbálni a dolgot, azt legfeljebb le**rom, ha nem megy! (vagy veszek karit, amit nem hiszek, mert a 9600-at most vettem, lóvé meg one)
;] -
Horbal
őstag
Hát csoki mindenkinek!
Na végre! Hát nem ezt vártuk? Itt a DOOM, mondom a DOOM.
Én nem játszottam semmiféle előzetessel, csak képeket láttam, azok szépek, és ha, úgy fog futni mint a FARCRY meg kinézni is (MEDIUM+ még néhány dolog HIGH-on) akkor én örömmel fogok vele játszani. Ha meg valami baromi szépet akarok, akkor fogom a 3D Stúdiót és csínálok magamnak olyant, persze azzal nem tudok játszani de ez megint más kérdés.
Én azon az állásponton vagyok, hogy egy loholós FPS-ben nem kell az a sok gépzabáló extra, a lényeg, hogy az adrenalin felmenjen tőle aztán kész, meg ne kelljen össze-vissza bolyongva keresni az utat és pont.
Persze azért ne legyen egy pixel-polygon halmaz!!!:D
Hát ennyi-de el tudom képzelni, hogy ti más véleményen vagytok, ami nem baj!!!
Aktív témák
- HP EliteBook 840 G10 14" i5 1335U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 5 5600U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Asus A15 FA507NU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Pitaka iphone air iphone 16 pro max iphone 15 pro
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple Pitaka
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 128GB-1TB
- Ghost of Tsushima Director s Cut
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest