- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
sto1911
veterán
A Shipwreckedes karakterem szomoru veget ert olyan 26-28 nap korul, de nem a vart dolgok miatt. Pokokat irtottam, csak az egyiket tul kozel a feszekhez, ezert kirajzott a tobbi is. Harc kozben besotetedett, igy felpattantam a hajora, de az egyik kis pok bejott utanam a sekely vizbe (lehet eppen aradas volt?) es leutott. Neztem is ki a fejembol, hogy ezt igy megis hogy, nem gondoltam ilyenre.

-
raymi16
tag
Igen tudom hogy az a lényeg, de amikor a 15ik napon már ott dönget, hát az valami irgalmatlan!
és az első dolga az hogy szétcsapja a tanyámat! 
A Shipwrecked-ben nincs Buffalo, viszont vannak vizibivalyok, amiknek a funkciójuk lényegében ugyanaz, csak a vízben vannak!
Engem tűzhányó csépelt meg rendesen, radaásul pont nyár volt, úgyhogy itt véget is ért a kalandom!
-
underdark
aktív tag
jah
mondjuk ezt még lehet nyomni tovább is, akár saját kihívásokat csinálni magadnak stb.
vagy ott van a cave, a ruins, vagy a sztori módén már bele öltem rengeteg órát, de a cave még mindig nincs felderítve

barlangász lámpából kéne csinálnom vagy 10et aztán oda adni a disznóknak és lemenni velük xD
-
szabferi
tag
-
szabferi
tag
Legutóbbi ismereteim szerint a DS tulajok automatikusan megkapják a DST-t amikor elkészül.
DST saját szerverhez elég a LAN is, én pl warezban próbáltam ki otthon a fiammal mielőtt megvettem. Ha jól rémlik kicsit hülye helyre tették a lan opciót szerverkreáláskor, de ott van.
Amúgy jól teszed ha újoncként nem erőlteted a RoG-t még, elég macerás az, én pl viszonylagos veteránként is utálom pl a RoG nyarat, sokkal keményebb mint a tél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone Air / iPhone 17/ iPhone 17 Pro/ iPhone 17 Pro Max
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

és az első dolga az hogy szétcsapja a tanyámat!