Hirdetés

Aktív témák

• DonElvis

aktív tag

Szerintem nem megfelelő a csillagzatom.
    Komolyan többen azt fogják hinni, hogy cska anyázás céljából jövök naplót írni.
    Asszonnyal jól öszekaptam pénteken hálistennek. Kicsit belakmároztam sörből + unikomból és ő meg mikor hazaértem rosszúl talált hozzám szólni...namindegy leszarommá aztis.
    Node vettem laptopot mert má nagyon óhajtotta a kis testem. Compaq EVO N 1015V.
    Pontosabban ebben nem vagyok kurvára biztos, mert a házra az van vésve hogy 1005V, de a tudását ítélve meg 1025V...szal rohadjak meg ha tom pontosan mit vettem. Szerintem az előző tulaj is hasonló dilemmában volt és ezért a 1005V és 1025V közötti kompromisszumos megoldásként irta a 1015V-t. Végülis logikus.
    Mitismonnyak róla. Szép. Meg nagy a kijelzője. Vehe
    Frankón rohadjak meg, ha elkapom azt a köcsögöt aki legközelebb olyan média lejáccót ad ki a kezéből ami nem tartalmazza az összes kibaszott kodeket, akkor olyan szinten orrnyergen csavarom, hogy a nagyannya nem ismer rá. Brém kivammá az összes kibaszott kodekkel. Tudom hogy free-n le lehet tőteni stb....dehamár ott a telibevert pléjer akkó faszé nem lehet beleapplikálni? Tudom a választ: Azé hogy magamfajta mindentelvárós típus arcza rángjon a zidegtő ha DVD-t akar nézni.
    Nnnah hazavittem éjjen hurrá. Nézzekmá DVD-t az ágyikóm mellé rakott laptopról, hisz megtehetem. Megám a faszomat. Oda is kibaszott kódek. Persze ezután sem ment, este rájöttem miért. Hámer az a telibevert VGA nincs ám illesztve progival..majd a paraszt letőti oszt majd jó feltelepíti magának. Persze kb fél óra volt mire eszembe jutott, hogy meg kéne nézni az eszközkezelőt...mindegy ideg voltam, nem voltam eszemnél. Majd ma kiderül megoldja-e a kínjaimat.
    Amikor felraktam rá a delta force black hawk dawnt (mertezugye régi progi, nem doom 3 igényű) akkor az a vga tesztél egyenesen kiröhögött. (Akkor kezdtem az eszközkezelőt nézegetni).
    Jah....bármilyen gépet összerokok becsukott szemmel, 1 kézzel (akár egyedűl cska lábaim használatával is, de ez kissé időigényes, és kurvára röhelyesen is nézne ki) de két kibaszott gépet nem tudtam összekötni úgy, hogy lássák egymást. Úgy gondolom van még mit fejlődnöm etéren. Egész vasárnap ezzel buziztam. Aztán mikor má hót ideg voltam, fogtam az atom brutál fúrókalappácsomat, és kifurtam a 4 lyukat ami a mikró tartó polc álványához kellett. Jól esett érezni a nyers brutalitást, ahogy száll a por, ahogy szálnak a faldarabok el annyukba mindenhová. Azért a polcot feltettem, remélem mire hazamegyek, a 100kg-os mikró már a földön lesz. Mert ugye az ember nem is élhet teljes életet, sőt egyenesen prosztó, és az is lehet hogy nem kap kenyeret a boltban ha megtuddják róla, hogy a mikrója nem külön polcon, szemmagasságban van. Biztos ez is olyan trendi dolog mint a kerámia betétes csap (ami szintén nagy fasság).
    Node segond.
    Hazafelé beverek egy üveg sört, majd attól lenyuxom.

Aktív témák