Hirdetés

Aktív témák

• Dominator

aktív tag

Az elmúlt két napba elég furákat álmodtam és nem tudok rájönni, mit jelenthetnek. Tudna valaki segíteni? :)

A tegnapi: egy furcsa épületben, valami irodaházszerűségben mászkáltam. Benyitottam egy nagy terembe, ahol egy sportkocsi állt. Az ajtók nyitva, a kulcs bent, és fel volt pakolva rengeteg drága holmival. Néztem egy darabig, gondoltam, hogy el kéne vinni, de végül csak1600 Forintot vettem magamhoz, amit a kesztyűtartóban találtam.

A mai: volt az álmomban egy lány, aki nagyon szerelmes volt belém, bár én nem ismertem. Folyton sétáltunk, beszélgettünk és kezdtem én is megszeretni őt, miközben furcsálltam, hogy nem is gondolok arra a lányra, akire a valóságban általában 5 percenként. Aztán amikor már teljesen belézúgtam, a jugoszláv határon (ami ott volt tőlünk pár méterre) valami néni elkezdett kiabálni, hogy ez a lány a határon szökött át. Erre bementünk a kis házikónkba és el akartam rejteni, mert jött 3 szovjet tank. Volt ott egy pár furcsa hangfal, jó nagyok és az elejükön nem rács volt, vagy szövet, hanem elhúzható kék bársonyfüggöny, oda bújtattam be a lányt. Innentől az egész olyan volt, mint valami szar komédia, bejöttek a szovjetek és elkezdték keresni, és hogy ne keressék véletlenül sem a hangfalban, feltekertem a hangerőt. Persze erre egyből odamentek és majdnem észrevették, hogy kilóg az egyik cipóje. Utána viszont akkor találták meg, amikor semmi jele nem volt annak, hogy ott lenne. Persze elvitték, én meg ott maradtam egyedül.

Aktív témák