Hirdetés
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
suste
veterán
válasz
marpad87
üzenetére
ha a pc-n csinálok szervert a WMP-vel, akkor én nem a pc-n keresem a tv-t, hanem a tv menüjében a mediaplayer-ben a forrásokat, és ott meg is jelenik.....
vagy félreérthetően írtad, vagy nem jól kezeled a dolgot
a tv nem szerver csak kliens
olvass a DLNA-ról a wiki-ben, több féle eszköz van..... -
Digger
senior tag
válasz
marpad87
üzenetére
Nekem Sony tv.-m van és Asus routerem, ami egyben a dlna szerverem is. Amikor AllShare programot emlegetsz, akkor ez a samu tv.-n van? Mert én ilyen nevű programot a Samsung Galaxy ACE telefononom szoktam használni. Ha van egy Samsung teló, akár kölcsönbe is, az nagyszerűen alkalmas arra, hogy megnézd vele, hogy a wifi hálón látszik-e egy DLNA szerver! Összepárosítottam a Sonyval és akár a telót is használhatom DLNA szervernek. A rajta levő tartalmat is rá tudom küldeni a tv-re, vagy egy megfelelő alkalmazással távirányítónak is használhatom. Ilyen alkalmazása van a Samu tv-nek is.
Az, hogy nem megy a rendszered, lehet akár wifi router beállítási hiba is! Ott is nézz körül! -
suste
veterán
válasz
marpad87
üzenetére
sajnos a win7 hálózatkezelése engem is szivatott már meg

ráadásul hiába kapcsoltam ki a tűzfalakat, akkor sem rendeződött a dolog, de egy próbát megér, hogy úgy megy-e
volt akinek régebben az segített, hogy minden védelmet kikapcsolt, megtalálták egymást a gépek, aztán visszakapcsolva is működött tovább
Esetleg ha van rá lehetőség, kipróbálhatnád egy másik partícióra xp-vel vagy vistával, megy-e a dolog, ugyan olyan vírusírtóval/tűzfal beálításokkal. Ha úgy megy akkor legalább tuti hogy a win7 a hibás, és hátha találsz rá valamit a neten...
A régi Samsung programban volt egy eldugott engedélyezési ablak, de az újat nem ismerem sajnos (dehogy sajnos!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- Bestbuy játékok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Formula-1
- Milyen légkondit a lakásba?
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Steam Deck 2023 64 GB - MAKULÁTLAN + EXTRÁK
- Samsung Galaxy S24 - 8G/256GB Onyx Black MAKULÁTLAN
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Keresem a V-TAC SKU 7921 csillár mennyezeti ventilátort, tartalmazza a 4db E27 lámpa foglalatot.
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6 NITRO+ Vapor-X Eladó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone Air / iPhone 17/ iPhone 17 Pro/ iPhone 17 Pro Max
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 233 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Bontatlan Moleskine Smart Writing Set Ellipse digitális e papír füzet / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest