- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pjen
félisten
-
m0ski
aktív tag
válasz
Matisz77
üzenetére
Megvan a TV, felraktam a Serviiot. Megy is rendesen, a TV látja, viszont van néhány probléma:
Van néhány mkv, ahol van hang, de kép nincs...ha belepörgetek akkor látok képet, de amint elindítom, megáll. Az avi állományokra azt mondja h nem támogatott formátum.
Avi mellett helyezett srt-t pedig nem ismeri fel, ahol egyébként feliratot lehetne kapcsolni, ott nincs opció

A Samsung Allshare-t is próbáltam, az egy mkv-t se indított el

Ami a legfurább: ráraktam pendrájvra a egy avi+srt kombót, és akkor sem látta a feliratot

-
Digger
senior tag
válasz
Matisz77
üzenetére
A dlna éppen attól lehet kényelmes, hogy nem kell a film nézése közben egy számítógépnek is pörögnie! A routerre kötött háttértáron vannak a filmek, fotók és minden egyéb eszköz nélkül játszom le a tv-n! Amúgy a routerről lejátszott filmekben simán megy a beletekerés, csak egyenlőre az mkv-ket nem eszi meg az én konfigommal.
Ha van a smarttelódon bármilyen lejátszani való fotó, film, zene, azt is simán lejátssza wifin át a tv-re! Samsungon elég a gyári AllShare alkalmazást indítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Infinix Hot 11s / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 230 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060 (ELKELT)
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FHD/IPS
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest