- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pjen
félisten
Az mkv formátum egy un. konténer fájl, leegyszerűsítve belepakolsz egy filmfájlt, egy hang fájlt és egy feliratfájlt, ergo kapsz három fájlt egybe csomagolva. Ebből még nem tudod meg, hogy az mkv-ba bepakolt avi videót mivel és hogyan kódolták.
ezt találtam egy hasonló fórumon,nemtudom,hogy segít e.Mivan ha megpróbálsz 1 mkv avi convertert? -
pjen
félisten
sziasztok.segítséget kérek.adott 1 laptop+router+samu bdc8200.ha a laos kábelen csatlakozik a routerhez akkor a samu wifijén kiváló vagy jó a jel,viszont ha a lapos is wifin lóg a samun eggyálltalán nincs jel.az se.arc al viszont simán tud egyszerre wifin lenni.ez mért van?
-
pjen
félisten
-
pjen
félisten
szervusztok.buék mindenkinek!segítsetek van egy samu bdc8200 wifis lejátszóm a samu saját dlna progijával simán tudok lejátszani filmeket,de az eszközöknél a teljes pc-t is felajánja a lejátszó,tehát látja,akkor hogy tudom kijelőlni megosztásra.köszi.
-
pjen
félisten
szervusztok.segítséget kérnék.vettem 1 bdc8200 samu blu ray lejátszót,amelyben van vifi.szeretnék a pc ről filmeket lejátszani rajta egy tp routeren keresztül.a lejátszón működik a vifi csak nem tudom összehozni a pc vel.minden segítséget megköszönök(lehetőleg jó szájbarágósan).
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest