Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
pjen
félisten
Az mkv formátum egy un. konténer fájl, leegyszerűsítve belepakolsz egy filmfájlt, egy hang fájlt és egy feliratfájlt, ergo kapsz három fájlt egybe csomagolva. Ebből még nem tudod meg, hogy az mkv-ba bepakolt avi videót mivel és hogyan kódolták.
ezt találtam egy hasonló fórumon,nemtudom,hogy segít e.Mivan ha megpróbálsz 1 mkv avi convertert? -
pjen
félisten
sziasztok.segítséget kérek.adott 1 laptop+router+samu bdc8200.ha a laos kábelen csatlakozik a routerhez akkor a samu wifijén kiváló vagy jó a jel,viszont ha a lapos is wifin lóg a samun eggyálltalán nincs jel.az se.arc al viszont simán tud egyszerre wifin lenni.ez mért van?

-
pjen
félisten
-
pjen
félisten
szervusztok.buék mindenkinek!segítsetek van egy samu bdc8200 wifis lejátszóm a samu saját dlna progijával simán tudok lejátszani filmeket,de az eszközöknél a teljes pc-t is felajánja a lejátszó,tehát látja,akkor hogy tudom kijelőlni megosztásra.köszi.

-
pjen
félisten
szervusztok.segítséget kérnék.vettem 1 bdc8200 samu blu ray lejátszót,amelyben van vifi.szeretnék a pc ről filmeket lejátszani rajta egy tp routeren keresztül.a lejátszón működik a vifi csak nem tudom összehozni a pc vel.minden segítséget megköszönök(lehetőleg jó szájbarágósan).

Új hozzászólás Aktív témák
- XPEnology
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A felhőbe ment terv: adj ötmilliárdot, kapsz százmilliárdot!
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Mercedes topic
- Filmvilág
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone R7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo T14s G2 Core i7 1185G7 16Gb 1Tb NVMe Érintőkijelző Intel Iris Boltból Számlával Garanciával
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB RAM 512GB SSD! 1 év garancia!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest