Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
suste
veterán
SZia!
Én a miniDLNA-t használom (routeren). Ennek egy hibáját ismerem: ha törölsz a megosztott mappából egy filmet (saját mappájával együtt), akkor az adatbázisban ott marad egy "Null" nevű üres mappa, és ezt sajnos a TV-n is látod, így egy idő után elég sok üres mappát kell átlapozni. Egy megoldás van ilyenkor, hogy le kell törölni az adatbázis fájlt és újrageneráltatni (ha sok fáj lvan akkor ez eltart egy darabig).
+ dolgok:
Visz mindent, avi, mkv, ts, mpeg....+ eddig mindent amit próbáltam.
Feliratot kezeli, szokásos azonos mappa, azonos név szükséges.
Nekem Samu tv-n ez megy.
Vagy próbáld ki még az "allshare"-t. Nekem ez Samu-hoz nem volt jó, láttam a fájlokat, de nem játszotta le őket
.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Lian Li Galahad II 360ARGB white bontattlan vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- HP Pavilion 15 - 15,6" Full HD - Intel Pentium N3710 - 4GB - 500GB HDD - Win10 PRO - MAGYAR - DWD R
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL (ELKELT)
- LG UltraGear 32GS85QX-B IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Gyári DELL, HP, LENOVO,Asus,Fujitsu laptop töltők, 27% ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.