Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
Új hozzászólás Aktív témák
-
metrichye
csendes tag
Szia!
Ne haragudj, de fel szeretnék tenni egy "lámának" tűnő kérdést. 2 éve vettem egy TP-link 1043ND routert, akkor bekonfigoltam, felraktam rá az OpenWrt-t, megy a Samba is, azóta igaz ezt a funkciót nem is használtam, de a napokban kipróbáltam és müxik, Windows alatt el tudom érni a hálózaton a rádugott pendrive-ot.
A minap vettem egy Samsung BD-E5300-as Blu Ray lejátszót nagyon akciósan, örültem, mert volt rajta RJ-45 hálózati csatlakozó, bíztam benne, hogy a router USB-jére dugott pendrive-ról vagy vinyóról le tudok majd játszani vele filmet, de sajnos nem látja a Samba-s megosztást a lejátszó.
Kicsit utánaolvastam, és azt tapasztaltam, hogy a Samsung más szabványt használ, egyedül a PC-m megosztott mappáját látom, ha fel van telepítve és futtatva a Samsung AllShare program. Valahol azt is olvastam, hogy a Samsung a DLNA protokollt használja.
A kérdésem a következő: ha felraknám a routeremre a "vargalex" féle firmware-t (mert benne van a minidlna progi alapból), akkor azzal megoldható lenne, hogy a router USB-re rakott file-okat lássa a Samsung Blu Ray lejátszóm? Sajna nincs nagy TV-m, hanem a monitoromon van 2 HDMI bemenet és úgy használnám, hogy amíg filmet nézek, ne zúgjon a gép, elküldeném sleep üzemmódba és lényegesen kevesebbet is fogyasztana a lejátszó, mint a PC, viszont lehetőség szerint nem akarom a pendrive-ot ki-be húzogatni a gép és a blu-ray között, így kényelmesebb lenne PC-ről rámásolni és használni a lejátszón. Előre is köszönöm a segítséget!üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Szappanoperákba illő fordulattal cáfolja partnerét az NVIDIA
- Formula-1
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- A Honor is megcsinálja saját kamerakészletét
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Havi előfizetéses csomagot kínál az Apple kreatív munkákhoz
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 14" FHD IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Playstation 5 Slim lemezes 2027 szeptemberig garancia!
- ÚJ! BONTATLAN! SAMSUNG Q800F 5.1.2 csatornás, hangprojektor/soundbar.
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LENOVO IdeaPad Slim 3 - i7-13620H
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest