Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
Serviio-t ismeri valaki? Megosztottam két könyvtárat (c:\video2 és a d:\video). De valahogy a tévé nem akarja rendesen látni a megosztásokat. Reseteltem már vagy 6×, újraindítottam a sterviio szervert tucatszor, de a c:\video2 könyvtárból csak 1 alkönyvtár megosztása megy át, a d: meghajtón lévő megosztásból viszont semmi. Most azt vettem észre, hogy baromi lassan, de bővül a filmek listája. Amikor elkezdtem vele bohóckodni, akkor a c:\video2\rajzfilm\clone wars könyvtárat látta csak a tévé, benne egyetlen videóval. De közben lett ott vagy 5-6 videó. Elképzelhető, hogy fél nap várakozás után a többi könyvtár többi videóállománya is elérhetővé válik a tévén? Ennyire lassú lenne a sterviio?
Viszont hangsávot itt sem tudok váltani
Feliratot még nem tudom, mert ezekhez nincs feliratom, azokat a könyvtárakat, amiben feliratos videó van, még nem kínálta fel 
Most látom, van valami mezzo dlna server progi. De az pénzes
A serviio pedig ingyenes
De ha sokkal jobb, akkor talán egy 170eFt-os tévé árába még bele kell férni. De jobb lenne, ha nem kellene...
Új hozzászólás Aktív témák
- Okoslámpával vinne fényt az OpenAI a sötétségbe
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- Építő/felújító topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Futás, futópályák
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Egérpad topik
- További aktív témák...
- HP 255 G10 Ryzen 5 7520U 8 GB DDR5 256 GB SSD FHD Új 2 ciklus Gari 2028.
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Gigabyte B550M DS3H
- Canon i-SENSYS MF416dw multifunkcionális lézernyomtató
- Fujitsu ESPRIMO Q556/2 USDT,I5-7400T,8GB DDR4,256GB SSD,DVD,WIFI,WIN11
- Bialetti kézi kávéőrlő
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB FHD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 16GB 1TB FHD+
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Feliratot még nem tudom, mert ezekhez nincs feliratom, azokat a könyvtárakat, amiben feliratos videó van, még nem kínálta fel