Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
Serviio-t ismeri valaki? Megosztottam két könyvtárat (c:\video2 és a d:\video). De valahogy a tévé nem akarja rendesen látni a megosztásokat. Reseteltem már vagy 6×, újraindítottam a sterviio szervert tucatszor, de a c:\video2 könyvtárból csak 1 alkönyvtár megosztása megy át, a d: meghajtón lévő megosztásból viszont semmi. Most azt vettem észre, hogy baromi lassan, de bővül a filmek listája. Amikor elkezdtem vele bohóckodni, akkor a c:\video2\rajzfilm\clone wars könyvtárat látta csak a tévé, benne egyetlen videóval. De közben lett ott vagy 5-6 videó. Elképzelhető, hogy fél nap várakozás után a többi könyvtár többi videóállománya is elérhetővé válik a tévén? Ennyire lassú lenne a sterviio?
Viszont hangsávot itt sem tudok váltani
Feliratot még nem tudom, mert ezekhez nincs feliratom, azokat a könyvtárakat, amiben feliratos videó van, még nem kínálta fel 
Most látom, van valami mezzo dlna server progi. De az pénzes
A serviio pedig ingyenes
De ha sokkal jobb, akkor talán egy 170eFt-os tévé árába még bele kell férni. De jobb lenne, ha nem kellene...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ CORE I5 14400F GAMER MAX PC 16-32GB RAM 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 2060 6GB DDR6 2ÉV GAR!
- Új (kibontott) Sage Express Impress SES876BSS
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 5 5600X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD ÚJ RTX 5060 8GB DDR7 2ÉV GAR
- Laptop hűtőpad 15' laptopokhoz
- ÚJ 4K CORE I5 14400F Gamer MAX PC 32Gb RAM 512GB NVME SSD ÚJ GAINWARD RTX 5060 8Gb DDR7 2ÉV GAR!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 SSD!
- FIFA 16 Playstation 4
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Feliratot még nem tudom, mert ezekhez nincs feliratom, azokat a könyvtárakat, amiben feliratos videó van, még nem kínálta fel