Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Mit vetítettek előre az elmúlt hetek? MI az ami alapján azt vizionálja mindenki hogy élve temetnek el, és a dédunokám fizeti a százmilliós birságot?"
Parancsolj!
https://pcforum.hu/hirek/22365/dronok-bemeresere-alkalmas-eszkozoket-fejleszt-a-budapesti-muszaki-egyetem
Jó eséllyel véletlenül költenek ilyen rendszerekre, véletlenül van házmester gomb a weboldalukon, és biztosan nem azért, mert használni is akarják ezeket a lehetőségeket. Márpedig ha használják, találni is fognak potya drónosokat, és onnantól immáron törvény van rá (ezt hadd ne linkeljem már), mi a teendő, nem ejnye-bejnye meg a szerv jókedvének kérdése, mint eddig volt. Hangsúlyozom, most hobbistákról beszélek, nem a felcsút felett reptető oknyomozókról, akiket nyilván eddig is lekapcsoltak ilyen-olyan jogszabály alapján.
Nagyjából ezek miatt gondoljuk úgy itt sokan, hogy vége az eddigi világnak, ami önmagában nem baj. Az viszont felháborító, hogy a törvényes út jelen pillanatban járhatatlan.
-
twine
veterán
Elmondtam a sajátomat....hogy szerintem a közösség magát paráztatja....
Amivel ilyeneket érünk el, hogy az amúgy papírozáson gondolkodó BEndre34 nem akarja elintézni a papírjait, mert valamit félre értett, (Bocs Endre, hogy belekevertelek,,,de jelen esetben fiktiv névként is említhettem volna bárkit) vagy a fotós Jóska vagy a videós Pista nem akar már drónt venni mert azt olvasta megölik érte...
Jót teszünk ezzel ennek a gyönyörű hobbynak?
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Razer Blade 17" i7-12800H / 32GB / 1TB / RTX 3080 Ti 16GB / 4K 120Hz
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest