Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Timer

veterán

válasz twine #8382 üzenetére

"Mit vetítettek előre az elmúlt hetek? MI az ami alapján azt vizionálja mindenki hogy élve temetnek el, és a dédunokám fizeti a százmilliós birságot?"

Parancsolj!

https://pcforum.hu/hirek/22365/dronok-bemeresere-alkalmas-eszkozoket-fejleszt-a-budapesti-muszaki-egyetem

Jó eséllyel véletlenül költenek ilyen rendszerekre, véletlenül van házmester gomb a weboldalukon, és biztosan nem azért, mert használni is akarják ezeket a lehetőségeket. Márpedig ha használják, találni is fognak potya drónosokat, és onnantól immáron törvény van rá (ezt hadd ne linkeljem már), mi a teendő, nem ejnye-bejnye meg a szerv jókedvének kérdése, mint eddig volt. Hangsúlyozom, most hobbistákról beszélek, nem a felcsút felett reptető oknyomozókról, akiket nyilván eddig is lekapcsoltak ilyen-olyan jogszabály alapján.

Nagyjából ezek miatt gondoljuk úgy itt sokan, hogy vége az eddigi világnak, ami önmagában nem baj. Az viszont felháborító, hogy a törvényes út jelen pillanatban járhatatlan.

• twine

veterán

válasz twine #8382 üzenetére

Elmondtam a sajátomat....hogy szerintem a közösség magát paráztatja....

Amivel ilyeneket érünk el, hogy az amúgy papírozáson gondolkodó BEndre34 nem akarja elintézni a papírjait, mert valamit félre értett, (Bocs Endre, hogy belekevertelek,,,de jelen esetben fiktiv névként is említhettem volna bárkit) vagy a fotós Jóska vagy a videós Pista nem akar már drónt venni mert azt olvasta megölik érte...
    Jót teszünk ezzel ennek a gyönyörű hobbynak?

Új hozzászólás Aktív témák