Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
KillHates
üzenetére
Lehetett volna sokkal jobb is ha finomítok a mozgásokon és bátrabban repülök közelebb a fákhoz és lejjebb a vízhez.
Így is már a második kör volt mert az első (ami meg is lett vágva felszállás után) kriminális lett.
Bár kaptam engedélyt a tó tulajától, de sietnem kellett a felvétellel mert nem akartam zavarni a horgászokat. (horgász tó)A tegnapi off-road drónozásom meg annyira "jó" lett, hogy a szervezők felkértek rá, hogy legközelebb is menjek. Nem pénzért csinálom ezt mondtam is nekik, de aszonták ingyen semmi nincs így megegyeztünk, hogy ingyen kaja pia biztosítva lesz számomra.
Csodálkoztak milyen szépen tudom követni a kocsikat. Nem akartam nekik mondani az az Air 2 tudása a Spotlight mód én csak mozogtam a drónnal, de a drón volt az aki a képernyő közepén tartotta a járművet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Milyen monitort vegyek?
- Windows 10
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Házimozi belépő szinten
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Bluetooth hangszórók
- Amazon Fire TV stick/box
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- További aktív témák...
- Dualtron Popular dual motor 14Ah, szervizelt, +új gumi
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- ÚJ VEZETÉK NÉLKÜLI ROBOTFŰNYÍRÓ GOATBOT H1 RTK GPS AI VISION
- Elektromos Roller KIXIN HX X8
- Lenovo Thinkcentre M720s SFF,i3-8100,8GBDDR4,256GB NVMe SSD,WIN11
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD + 500GB HDD!
- SzoftverPremium.hu
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:85%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest