Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
KillHates
üzenetére
Igen, az utóbbi két komment jól mutatja, hogy rossz a rendszer, és abban egyetértünk, hogy rugalmasabb időkeretre lenne szükség. Én valami olyasmit javasolnék, hogy feltöltő kártyás módszerrel az ember vásárol 50 repülési lehetőséget, és az applikációban elsüti akkor, amikor akarja, és erről nyilván kap értesítést az ATC is a problémák megelőzése érdekében. Ha jogsi kell a használathoz, ám legyen, akinek nem éri meg, majd nem repül. De hogy ez az egész helyzet miért minősítené a DOE-t, azt továbbra sem értem. Ez egy ernyő szervezet, összefogja a drónosokat. Mi ebben a baj? Nem ígér semmi olyat, amit nem tart be. Van tagdíj, mint egy golfklubban, de ott se rázzák az asztalt, ha játszani akar a kedves tag, de épp nem lehet, mert vizes a fű.Képzésük nincs, de nem is állítják, szemben sok más hazai piaci szereplővel.
Ráadásul, a Te eseted azért is speciális, mert az írásod alapján dolgozol is a géppel, Nektek eleve rugalmasabb rendszer kellene, a hobbistáknak elég lenne az, amit én írtam fentebb.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Macska topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen TV-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4328, 100% AKKSI
- AKCIÓ! MSI B760 i7 12700K 64GB DDR4 512GB SSD RX 7800XT 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- 27% - ASUS NUC 15 Performance Core Ultra 9 275HX / RTX5070 MiniPC! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo T14s G2 Core i7 1185G7 16Gb 1Tb NVMe Érintőkijelző Intel Iris Boltból Számlával Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest