Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alabástrom
senior tag
válasz
Geller72
üzenetére
Hmm, én PayPal express checkout-tal próbáltam, úgy kidobott, hogy az én országomba nem szállítanak (Németországban vagyok jelenleg). Utána "sima" checkout-tal próbáltam, ott egyéltalán nem lehetett változtatni az országon...
Mindegy, két hét múlva megyek Kínába, majd ott bemegyek egy DJI shopba, csak nem akartam ezzel húzni az időmet ott... De lehet, hogy lenyelem a békát és kifizetem az Amazonos dupla árat, hogy ne húzzam vele az időt. Nem kell eladni a fél vesémet érte...
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Amazon Fire TV stick/box
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Projektor topic
- Suzuki topik
- Androidos fejegységek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest