Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
Nah, nekem egy phillipsem lett először, eleinte nem volt vele gond, viszont ahogy telt-múlt az idő, egyre rosszabb lett, mára már annyira, hogy sétálás közben totál nem lehet hallgatni. Bár néha már esett a betonra, ami valószínüleg közrejátszik ebben. A buszon\héven viszont nem akadna egyáltalán. Van viszont egy 256 megás bővíthető lejátszóm most összesen 768 mega rammal, na az nem akad soha, az elemmel is sokkal tovább bírja, ráadásul bár pontos árat nem tudok, mert apám ajándékba hozta az USA-ból, de amúgy olyan húsz körül, max. 25 körül lehet. Thomson amúgy.
-
Sirpi
senior tag
Szia!
Nekem Riovolt SP250 van, már több, mint 2 éves, és teljesen jól műxik még mindig. Tömegközlekedés közben abszolút semmi gond nincs vele. Speckó discman-es övtáskában szoktam vinni, ezért hosszabb séta közben már lehetnek gondok. Ha pl. leszállok a villamosról, erősebb tempónál kb. 5 perc után kezd akadozni, ami picit idegesítő... Ha van picit több cash-ed, érdemes egy winchesteres megoldáson elgondolkodnod. -
MoP_FX 57
őstag
Azt hiszem az azt jelenti ,hogy elore 45 mp-et beolvas amit aztan memobol olvas vissza de persze lesz egy ido amikor olvasni kell tehat akkor nincs razkodas vedelem.Nekem egy sony discmanem volt az teljesen jo volt mindenre.Nem ugralt a feje.Most ipodom van ebben 25 percnyi razkodasvedelem ez se ugrott meg el.En ennyit tudok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 5 5600X Dobozában
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Lépd át a határokat az ASUS ProArt 4060-nal! 0% Kamatmentes rèszletre is!
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest