Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  DiRT Rally

Hozzászólások

(#1051) T-CAT válasza Tomdriver (#1048) üzenetére


T-CAT
tag

Minden szavaddal egyetértek különben amiket leírtál. :)
Ezután a tegnapi frissítés után már végképp érződnek ezek a problémák.

kicsit OFF:
A pCARS-al csak az a bajom, hogy mikor jópár éve beléptem a WDM portalon és megvettem a legolcsóbb junior member tesztelős licenc-t, akkor még úgy nézett ki szim lesz (jó úton is haladt egy ideig a fejlesztés) és azt is ígérték, hogy megkapjuk a véglegeset ingyen amikor megjelenik. Erre se szimulátor nem lett belőle (esetleg nyomokban tartalmaz ráutaló részecskéket), sem ingyenes nem lett. Cserébe viszont kiszúrták a szememet egy 20%-os kuponnal. Na ekkor forrt fel az agyvizem és írtam is nekik, hogy nem erről volt szó és adják vissza pénzemet. Nem mintha olyan sok pénzről lett volna szó, de itt elvekről beszélek. Teszem hozzá vissza is utalták, ez legalább korrekt volt...
ON

Részemről nekem nincs szükségem ilyen szimkád értelmetlenségekre. Vagy legyen a valósághoz lehető legközelebb álló szimulátor (ha már egyszer profi kormányom van load cell fékkel), vagy legyen árkád és akkor még csak ki se próbálom. De akkor mondják meg kerek perec mire számítsak, mert úgy gondolom korrektnek...
Ez semmi másról nem szól úgy néz ki csak megint arról, hogy hogy tudnak a legtöbbet kaszálni. Nyilván így...

Bocs, befejeztem a panaszkodást, reméljük még nem kell temetni a DR-t és ez csak egy "tapogatózás" a részükről...

(#1052) PR0JECTNR56 válasza Ventur@ (#1044) üzenetére


PR0JECTNR56
addikt

Focus skin ügyben úgy fest arnorallye volt gyorsabb első körben, íme:


Letöltési link erre (a zöld nyíllal jelölt hdd képére kattintva indul a letöltés)

Más dolog, ha valakinek van/lesz/tervezi jó egyéni Stratos setupja az új verzióhoz azt szívesen venném, ha megosztaná velem.

(#1053) Tomdriver válasza T-CAT (#1051) üzenetére


Tomdriver
őstag

+1 :K
Én sem temetem még, reménykedem hogy csak rossz irányba indultak el és nem szándékosan, és később mindezt korrigálják. :)

(#1054) esgabee válasza PR0JECTNR56 (#1052) üzenetére


esgabee
tag

Sziasztok,

Autó setupoknak én is örülnék, ha valaki küldene, vagy megosztaná. Én nem igazán értek hozzá, hogy mit merre állítsak.
A gyári beállításokkal open-ben néha nyerek egy két versenyt viszont clubman-ben vért izzaddva tudok csak az első háromba bekerülni 20-30mp hátránnyal.
Anno az RBR-hez is más által megálmodott beállításokat használtam és nagyon érezhető volt a különbség a gyári beállításokhoz képest.

Köszönöm.

(#1055) Csapoati válasza T-CAT (#1051) üzenetére


Csapoati
nagyúr

A junioroknak sosem igertek ingyenes jatekot, csak a full membereknek (45 eur), ezt nem tudom honnan vetted, de nem igaz.
A visszautalassal pedig eddig 10% profitot vesztettel, meg a tovabbi utalasok lehetoseget. S mindehhez a jatekot sem volt kotelezo megvenned.

[ Szerkesztve ]

tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.

(#1056) fagy53


fagy53
nagyúr

Még ki sem adták a teljes játékot, de már érződik a párhuzam az F1 és a DiRTRally között.
Anno a z F1 2010 egy űrt töltött ki, nem lehetett a piacon egy jó grafikájú és szimes F1-es játékot kapni, akkor nekik ez majdnem sikerült...A DRally ( EA!) megjelenésekor nem volt akkora űr a Milestone WRC X miatt, de a CM hasonlóan jó grafikával és szimes vezethetőséggel megjelentette ezt a játékát, akárcsak anno az F1-et.
A továbbiakban is sajnos egybeforr az útjuk, mindkét játék átmegy a másik ( arcade) oldalra pusztán a szélesebb tömegigények miatt.
Ha ma egy F1-es csapatást szeretnék, akkor az F1 2010-et teszem fel, de mit csináljak a DiRTRally-val ha ez így megy tovább? :F
Adrenalinszint növelésére, jó kis kikapcsolódásra az F1 2014 is kiváló, a DiRTRally meg pláne..., de távolodunk a valóságtól.
I

(#1057) PR0JECTNR56


PR0JECTNR56
addikt

Flying Finland they said. You will going to have fun on wide bumpy tracks they said:

(#1058) N€T0X|N


N€T0X|N
őstag

Hű, komolyak az új szakaszok... nagyon új élménynek tűnik az eddigiekhez képest, mert még csak videón láttam belőle egy keveset, de alig várom, hogy a kormány elé pattanhassak. :D

Sent from my keyBoard

(#1059) Shodan


Shodan
addikt

Az A-s kocsiknál is módosítottak a fizikán,? mert a roardbookba mindent ír csak azt nem.

www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.

(#1060) PR0JECTNR56 válasza Shodan (#1059) üzenetére


PR0JECTNR56
addikt

Az egész A kategória hurkalé, rally autókért irány B kategória. ;]

(#1061) Ventur@ válasza PR0JECTNR56 (#1052) üzenetére


Ventur@
senior tag

:Y :R

Na így most adok egy újabb esélyt a Focus-nak. Tuti a nem tetsző livery miatt nem jött be :DDD .

Más:

Én úgy vagyok továbbra is a játékkal, hogy élvezek vele menni és nekem bejön. Egy ft-ot sem bánok meg, amit kifizettem rá :) . Hozzáteszem, hogy nekem csak egyszerű MOMO-m van és biztos egy komolyabb cuccal kiütköznének azok, amiket fentebb ecseteltetek. De hát nekem csak ennyire telik most :) .

Egyébként meg szerintem jelezni kell ezt a fejlesztők felé és tuti tesznek az ügy érdekében, ha sokan jelzik vissza :) (én nem fogok, mert se így, se úgy nem tudok végigmenni egy autóval se, hogy ne törjem meg :DDD ).

(#1059) Shodan:

Csak a Gr.A-s Impreza-ról tudok nyilatkozni (mivel imádok azzal menni. Pont nekem való autó :D ), de szerintem nem változott. A hangja viszont - szerintem - igen, mert eddig nem hallottam a turbó hangot (lefúvószelep) és nem volt ennyire dörmögős sem. Vagy eddig sz*r volt a hallásom :D . Illetve mintha kicsit fickósabb lenne az autó, de ezt lehet csak a markánsabb hang miatt magyarázom be magamnak :D .

Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k

(#1062) Shodan válasza Ventur@ (#1061) üzenetére


Shodan
addikt

Én meg általában csak az A Escortal megyek, de én nem nagyon vettem észre rajta változást, csak látom hogy mindenki itt sipákol hogy milyen arcade lett. :DDD
Igen , a a subaru kapott új hangot az a logba is benne van.

www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.

(#1063) Shodan


Shodan
addikt

A 2001 Subaru bizony tényleg elég jó lett . Bár még csak finn-be mentem vele, de nagyon kezes.
Viszont nem tudom hogy az hogy 1 hónapig kb nem játszottam vagy alapból ennyire béna vagyok ,, de elég nehéz lett. Profba gyakorlaitlag. csak piros időket megyek.
Rallycrossban meg volt hogy majdnem köröztem hardon ,vagy very hardon, mostmeg néha épp hogy összekaparom az elsőt.
Talán kicsit úgy érzem hogy a kocsiknak jobban elmászik a háta és nehezebb összeszedni, de lehet hogy a kormány beallitassal nem stimmel valami. Még mindigg a 0.3 impact forcet használom , nekem az nagyon bevállt, talán mintha most viszont az ffb erősebb lenne, kicsit jobban kell kapaszkodni.

www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.

(#1064) Tomdriver válasza PR0JECTNR56 (#1052) üzenetére


Tomdriver
őstag

Szép ez a festés. :K
Ebbe a könyvtárba kell másolni?

(#1065) PR0JECTNR56 válasza Tomdriver (#1064) üzenetére


PR0JECTNR56
addikt

Igen, oda kell kerülnie, az eredetiről, ha gondolod csinálj biztonsági másolatot.

(#1066) Musicking


Musicking
aktív tag

Esetleg beszerválod a JSGME progit és az előre bekészített festéseket pár kattintással cserélheted.

SpinTires térképek: https://userscloud.com/go/1q2nebwr69wm/ , S.T.A.L.K.E.R. mods:https://mega.co.nz/#F!3MtwVBpZ!yS78_98dwg4MnYAHR_NYIw

(#1067) Tomdriver válasza Musicking (#1066) üzenetére


Tomdriver
őstag

Mit-hogy-merre?

Erre gondolsz?

[ Szerkesztve ]

(#1068) Musicking válasza Tomdriver (#1067) üzenetére


Musicking
aktív tag

Innen lekaparod a tömörített állományt.
A tartalmát kibontod a játék könyvtárába, az nem baj ha nem egyezik az elérési útvonal az enyémmel mert a JSGME.exe indításakor átírja az ini fájlt. Előre beraktam két modot hogy lásd hogyan működik.
Ezután már csak ilyen mappahelyes formában kell belepakolni a modokat és pár kattintással módosíthatod a tartalmat. A backup automatikus.

[ Szerkesztve ]

SpinTires térképek: https://userscloud.com/go/1q2nebwr69wm/ , S.T.A.L.K.E.R. mods:https://mega.co.nz/#F!3MtwVBpZ!yS78_98dwg4MnYAHR_NYIw

(#1069) Tomdriver válasza Musicking (#1068) üzenetére


Tomdriver
őstag

Köszönöm! :R

(#1070) #78687232


#78687232
törölt tag

A liga része jól kihalt lett, mindenki átment inkább multizni?

(#1071) PR0JECTNR56


PR0JECTNR56
addikt

Akit érdekelnek a skinek azok számára mindenképpen ajánlott ez a topik, a jó hír, hogy Focushoz is vannak új skinek és a meerkat80 féle verzió is rövidesen kész, aminél roppant bölcsen nem full fehér színű a Martini Focus alapja.

(#1072) Musicking


Musicking
aktív tag

Pár skines, modos oldal
rallygamer.com
racedepartment.com
mesa oldala

SpinTires térképek: https://userscloud.com/go/1q2nebwr69wm/ , S.T.A.L.K.E.R. mods:https://mega.co.nz/#F!3MtwVBpZ!yS78_98dwg4MnYAHR_NYIw

(#1073) PR0JECTNR56 válasza Musicking (#1072) üzenetére


PR0JECTNR56
addikt

Amiket Musicking linkelt remek helyek, legelőször mindig a Racedepartment és a Codemasters Skin fórumjában jönnek ki az újdonságok, az utóbbi fórumban lehet leadni kéréseket (lehetőleg képekkel és korrekt infókkal, hogy pontosan mit szeretnétek) és ha szerencsétek van valaki meg is csinálja, ha lát benne fantáziát.

És én is dolgozom néhány apróságon, ezek viszont csak finomítások és optimalizációk mások által már elkészült skinekre, többek között színhelyesség, textúrabugok stb. Amikre lehet számítani részemről:

- Lancia Stratos - Team Chardonnet 1979 (#4 Monte Carlo Rallye) / itt már csak a retinapörkölő fehér színeken kell finomítani és kész is.

- Lancia Stratos - Team Pirelli 1978 (#4 Sanremo Rallye) / a matricák helyenként gyenge minőségűek, a színek (piros, fehér) teljesen rosszak, mindkét oldalon textúrabug a rajtszám mellett.

- Lancia Delta S4 - Team Martini 1986 (#2 1000 Lakes Rally) / ez utóbbinál szintén a piros, fehér színek a kritikusak, plusz az egyik szponzor matrica kerete mindkét oldalon rossz megjelenésű, illetve megfontolom a Pirelli feliratú gumioldalfalak használatát, bár ennek még utána kell néznem.

(#1074) Musicking


Musicking
aktív tag

game vs reality part 1 , part 2

SpinTires térképek: https://userscloud.com/go/1q2nebwr69wm/ , S.T.A.L.K.E.R. mods:https://mega.co.nz/#F!3MtwVBpZ!yS78_98dwg4MnYAHR_NYIw

(#1075) #78687232


#78687232
törölt tag

Hm, lehet át kéne váltanom külső nézetbe, vannak elég jó cuccok.

(#1076) Musicking válasza PR0JECTNR56 (#1071) üzenetére


Musicking
aktív tag

Ford Focus RS WRC01 2001 MCRAE by meerkat80

SpinTires térképek: https://userscloud.com/go/1q2nebwr69wm/ , S.T.A.L.K.E.R. mods:https://mega.co.nz/#F!3MtwVBpZ!yS78_98dwg4MnYAHR_NYIw

(#1077) #78687232


#78687232
törölt tag

Baaaaazd, írni akartam hogy új kurzort raktak a játékba és nagyon klasszul néz ki. Erre most jut eszembe, eddig nem is volt :DDD lol

(#1078) Shodan válasza #78687232 (#1077) üzenetére


Shodan
addikt

nem volt bizony, és játék közben nem tűnik el.

www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.

(#1079) csabi0805


csabi0805
aktív tag

Hú bakker elég komoly lett ez a Flying Finland. :C
Az tetszik benne hogy ha egy kanyar előtt ugartó van és túl gyorsan mész rá vagy rossz szögben ugratsz el akkor egyből bemész a fasorba vagy a villanypózna amortizál le teljesen.
Nagyon komoly.
Viszont egy két ugratót szerintem nagyon nagyra csináltak.Hiába lassítasz előtte olyat repül az autó,hogy az kicsit durva szerintem.
De nekem teljesen tetszik.
Én elégedett vagyok vele.

[ Szerkesztve ]

(#1080) Musicking válasza csabi0805 (#1079) üzenetére


Musicking
aktív tag

Tegnap Oksala-n mentem volna egy nagyon jó időt, de az utolsó kanyarból kifelé a bal oldali árok megdobott és a cél előtti fába csapódtam így fulldam, azóta se tudtam olyan időt menni rajta. Idáig csak Kontinjärvi fogott ki rajtam, de az nagyon. Majd bajnokságban nézd meg milyen idők vannak finn pályákon, ja és azokat fusd már meg :) WRC-vel rosszabbat megyek mint az '01es imprezaval pedig ott még csak 1es upgrade van. A WRC-kbe meg olyan szinten belepiszkáltak hogy automatic törölte az összes setup-omat így 200 óra után kezdhetek mindent az alapokról.

SpinTires térképek: https://userscloud.com/go/1q2nebwr69wm/ , S.T.A.L.K.E.R. mods:https://mega.co.nz/#F!3MtwVBpZ!yS78_98dwg4MnYAHR_NYIw

(#1081) csabi0805 válasza Musicking (#1080) üzenetére


csabi0805
aktív tag

Okés majd megnézem őket.
Ma már nem lesz rá időm sajnos,csak holnap.
Azért írtam azt,hogy ha valamit rosszul számolsz ki,akkor bumm és vége is mindennek.

(#1082) Musicking válasza csabi0805 (#1081) üzenetére


Musicking
aktív tag

Pályaismeret meg jó setup kell, lágynál kisodródsz kicsit mevernél meg elpattogsz az egyenletlenebb kanyarokban.

SpinTires térképek: https://userscloud.com/go/1q2nebwr69wm/ , S.T.A.L.K.E.R. mods:https://mega.co.nz/#F!3MtwVBpZ!yS78_98dwg4MnYAHR_NYIw

(#1083) #48967168 válasza Musicking (#1082) üzenetére


#48967168
törölt tag

A setupok midenhonnan törlődtek, én is siratom a 131-es konfigurációmat! :)

Viszont az egér kurzorral kezdeni kell valami, és a bal gomb se egyértelmű mikor mit csinál... De legalább elindultak ebbe az irányba is.

Viszont továbbra sem értem mi lett benne árkád? Én ugyanúgy vért izzadok segítségek nélkül... Valaki kibonthatná ezt a témát...

(#1084) PR0JECTNR56 válasza #48967168 (#1083) üzenetére


PR0JECTNR56
addikt

Az autók kiszámíthatósága lett könnyebb, tipikus példája a Stratos. V1-es fizikával sokkal agresszívebb volt, gázreakciókra érzékenyebb és jóval könnyebben kipördült. Most kezes bárány, satu fékkel is szépen megáll a kanyar előtt, a visszafordítók lényegesen könnyebbek vele és a kisebb vezetéstechnikai hibákat egyáltalán nem bünteti az autó, amiért régebben általában kiszálltál a pályáról a fenyvesbe.

(#1085) Shodan válasza #48967168 (#1083) üzenetére


Shodan
addikt

ABS-t használtok? Illetve most vettem csak észre hogy a beállításoknál, a váltó beállítások alatt bekerül egy opció ami régebben biztos hogy nem volt. Valami clutch izé,.
Most nem vagyok gép előtt, de az pontosan micsoda?

www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.

(#1086) Musicking válasza Shodan (#1085) üzenetére


Musicking
aktív tag

No assist-al megyek (kivéve a hud-ot) nekem az fekszik. A clutch a kuplung, a 0.7 vagy 0.71-el jött és ezt hiányoltam már az első perctől, mert sokszor elég rányomni a kuplungra hogy megugorjon a motor fordulatszáma, a váltás sokkal több idő pláne a régebbi a járgányok esetében.

SpinTires térképek: https://userscloud.com/go/1q2nebwr69wm/ , S.T.A.L.K.E.R. mods:https://mega.co.nz/#F!3MtwVBpZ!yS78_98dwg4MnYAHR_NYIw

(#1087) N€T0X|N válasza Shodan (#1085) üzenetére


N€T0X|N
őstag

Az auto clutch override egész pontosan azt csinálja, hogy ha automatára állítva használod a kuplungot, akkor is felül tudod bírálni a pedál lenyomásával (legalábbis, ha van olyan pedálod). Ezt régebben nem lehetett megtenni.
Nyilván aki manuális kuplunggal megy (mint én, mert én eleve csak H váltós autókkal tolom), annál ez nem csinál semmit.

Sent from my keyBoard

(#1088) Shodan


Shodan
addikt

Igen erre gondoltam, köszi! Nálam bekapcsolt ABS van de szerintem nem is minden kocsiba van.
Meg régen csak on/ off volt ha jól látom , most már 1-5 között lehet állítani

www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.

(#1089) PR0JECTNR56


PR0JECTNR56
addikt

Lancia Delta S4 - Team Martini 1986 v1.1

Az 1986-os finn 1000 tó rally résztvevője, az eredeti modellhez képest kijavítottam a fehér, piros színeket, megcsináltam a szponzor logó keretét és Pirelli oldalfalas gumikat is kapott.
Az eredeti alkotásért köszönet mpantel-nek.


(#1090) rocket


rocket
nagyúr

Finn palyakon lehet sokat szitkozodni, a szinte kofalkent viselkedo bokrokbol van eleg, es nekik menni se bonyolult :D
Az durva azert amikor egy kis bokrocska 120km/h-rol megallitja az autót, es berantja a malnasba, ez aztán "pure reallity" :)

[ Szerkesztve ]

"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."

(#1091) PR0JECTNR56 válasza rocket (#1090) üzenetére


PR0JECTNR56
addikt

A fent látható S4-essel egy bokornak csúsztam neki egy túl szélesre vett ív miatt, eredmény: úgy megrántotta az autót, hogy gyakorlatilag 150km/h környékéről 0-ra álltam le és borultam egyet elveszítve a tetőspoilert, majd nekivágódtam egy fának. Oké, Escape - Restart. :D

[ Szerkesztve ]

(#1092) rocket válasza PR0JECTNR56 (#1091) üzenetére


rocket
nagyúr

A havi kihivasnal milyen kiraly ez a "realizmus" :DDD
Multhavin 2x majdnem megjartam a Gorog rallyn, hogy berantotta a bokor a szakadekba az autot, az meg nagy esellyel mar DNF lett volna, nem csak recovery.

Van meg boven javitani valo a jatekon.

[ Szerkesztve ]

"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."

(#1093) cinkoxid


cinkoxid
senior tag

Más is észrevette, hogy a föld buckák mágnesként vonzzák az autót? :D Szinte mindig sikerül felhajtani rájuk, és persze onnantól kezdve csak pörögnek a kerek, lehet resetelni.

(#1094) rocket válasza cinkoxid (#1093) üzenetére


rocket
nagyúr

Felhajtani konnyu rajuk, lehajtani ahoz mar muveszet kell :)
Ez is egy hibaja a jateknak sajnos, remeljuk 1.0 verzióra javitjak.

"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."

(#1095) PR0JECTNR56


PR0JECTNR56
addikt

Lancia Stratos - Team Chardonnet 1979 v1.2

Az 1979-es Monte Carlo Rallye indulója volt, utolsó korrekcióként a napos helyszíneken előforduló vakító fehér színeket raktam rendbe.
Az eredeti modellért köszönet RallyGamer-nek.


(#1096) Tomdriver válasza PR0JECTNR56 (#1095) üzenetére


Tomdriver
őstag

:C Szép, gratula!

Van ezekre valami template? iRacingbe skinezek rendszeresen, lehet itt is ki kéne próbálni. :)

(#1097) rocket


rocket
nagyúr

Ez a V2 iranyitas nagyon pocsek lett controllerrel, iszonyat megnot az autok kanyarodas kozbeni oldalcsuszasa, mikozben egyenesben meg olyan erzesem van, mintha sinen menne az auto.
Finom irany valtoztatasokra tulsagosan agressziven reagal, amit eddig siman kivedtem, az mar lehetetlen lett, olyan tancba kezd, hogy mar tuloldalon horzsolom a falat.

Sokkal korabban es hosszabban kell fekezni, Wales-ben 4 kanyarig nem jutottam el 3 próbálkozásból, elegem is lett mara :)

Szerintem nem elore, hanem visszalepett a jatek ezzel az uj iranyitassal, mikozben az uber AI tovabb nyomul.

[ Szerkesztve ]

"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."

(#1098) bab1987 válasza rocket (#1097) üzenetére


bab1987
tag

+1

Ez a ringatózás teljesen kiakaszt. 2 szakasz után le is tettem a játékot. 0.6 óta nem játszottam vele, éjjel lefrissítettem, de teljesen lehervasztott ez az új irányítás.

psn:balazsb1987

(#1099) rocket válasza bab1987 (#1098) üzenetére


rocket
nagyúr

Kanyar elott fektavon semmit nem erezni abbol, hogy az arokba fogok kikotni kanyarodas es kigyorsitas utan (olyan mint V1-el), mikor elkezdek kanyarodni akkor kezdodnek a problemak a nagy oldalcsuszas miatt, de nem ez nem Rallys oldalcsuszas, hanem olyan mintha egyszerre lenne az auto alulkormanyzott es tulkormanyzott :)
Pont egy elite rallyn megyek 2010-es Mini-vel, a v0.8 update a Gorog es a Nemet rally utan jott, Monaco egy remalom volt ezzel az iranyitassal, Wales meg duplan az.

Nehez szavakba onteni a problemat, de ez igy szornyu, remelem visszater a V1 iranyitas, vagy lehessen legalabb valasztani :)

"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."

(#1100) TaylorXIII


TaylorXIII
őstag

Sziasztok!

Ebben a játékban lehet többen játszani offline? Szóval osztott képernyővel vagy esetleg egymás után?

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  DiRT Rally
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.