- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
efi99
őstag
Hát pölö az nVhardpage teszt progi nem indult el. Amúgy nem tudom mi nem ment volna még, mert közben utánanéztem angol és német fórumokon is. Ott azt írták, hogy driver reinstall után (volt tényleg) előferdül ilyen. Először nyomni kell neki a DXdiag tesztben a Direct3d támogatásra egy Disabledet, majd újra enabled, és utána már lefutott. Azért furcsa.
-
[MCM] GEIL
csendes tag
-
efi99
őstag
Hi!
Adott egy DirectX8-as kártya (Gainward Geforce3 Ti200) DirectX8 (4.08.01.0901)-cal, és nVidia 40.72-vel angol Win98-on. A gond, hogy dxdiag-ból tesztelve a HW-s directX8 tesztre csak egy hibaüzenet jön: Failure at step 5 (GetDeviceCaps): HRESULT = 0x8876086a (3D not available).
A legaranyosabb, hogy olyan Help alkalmazásnál, ahol rádiógombokkal kell válogatni, majd rábökni a next gombra (ilyen plö a Windows Troubleshootere is) a következő oldal tök üres! Ez azért már durva.
Mi a fene baja lehet, nem változtattam semmit. Más nVidia driverrel ill. VGA driver újrainstall után is csinálja. Felettébb bosszantó.
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple asztali gépek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Autós topik
- PlayStation 4
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest