- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rap, Hip-hop 90'
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
efi99
őstag
Hát pölö az nVhardpage teszt progi nem indult el. Amúgy nem tudom mi nem ment volna még, mert közben utánanéztem angol és német fórumokon is. Ott azt írták, hogy driver reinstall után (volt tényleg) előferdül ilyen. Először nyomni kell neki a DXdiag tesztben a Direct3d támogatásra egy Disabledet, majd újra enabled, és utána már lefutott. Azért furcsa.
-
[MCM] GEIL
csendes tag
-
efi99
őstag
Hi!
Adott egy DirectX8-as kártya (Gainward Geforce3 Ti200) DirectX8 (4.08.01.0901)-cal, és nVidia 40.72-vel angol Win98-on. A gond, hogy dxdiag-ból tesztelve a HW-s directX8 tesztre csak egy hibaüzenet jön: Failure at step 5 (GetDeviceCaps): HRESULT = 0x8876086a (3D not available).
A legaranyosabb, hogy olyan Help alkalmazásnál, ahol rádiógombokkal kell válogatni, majd rábökni a next gombra (ilyen plö a Windows Troubleshootere is) a következő oldal tök üres! Ez azért már durva.
Mi a fene baja lehet, nem változtattam semmit. Más nVidia driverrel ill. VGA driver újrainstall után is csinálja. Felettébb bosszantó.
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest