Hirdetés
-
LOGOUT.hu
FOTÓS beárazás
Kérés előtt olvasd el az alább található összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fireproof
őstag
válasz .: JuSzT :. #665 üzenetére
Portrémarkolattal 120? A pitsáb@ annyiért inkább megtartom.
-
Kleroo
veterán
válasz .: JuSzT :. #668 üzenetére
.: JuSzT :.
A D3100 kit hogy jön ide? Egy alacsonyabb kategóriás kicsi buta váz. Aki a kettő között érdemileg filózik(mondjuk örlődve,hogy 12 vs 14MP), az nem tudja mit keres. A D90 sokkal!!! jobb váz.Tayrol:
A markolat 30-35ért nem reális. Annyiért már MB-D10-ek mennek,nem ez a műanyag vacak. A 20k teljesen reális középár érte. A D90 nehéz kérdés,sok az eladó. Sőt,az azonos kategóriás D7k ára is most indul meg erősen lefelé. Szerintem egy ilyen kevés expós,makulátlan polclakó darab megér 100-105öt annak aki D90et szeretne. 90 ezer legalábbis egyértelműen kevés érte. A gari nélküli 40-60e expós darabok akkor 70-et ha érnek. Pedig ilyet nem láttam. Ez már majdnem a D80 ársávja. 90ért a jóval több expós darabok mennek,többnyire gari nélkül.Persze biztos van kivétel,aki tegnap előtt akarja eladni.szerk: ha nincs nagyon komoly ambíció,meló lehetőség,szvsz nem érdemes lecserélni ilyen árak mellett.
[ Szerkesztve ]
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Real_Necro
veterán
válasz .: JuSzT :. #715 üzenetére
Lehet ő rakta fel. 40k-ért hirdeti.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
laca71
aktív tag
válasz .: JuSzT :. #733 üzenetére
Köszönöm
A Tair szerinted.. ?
Minden megvan hozzá és gyakorlatilag olyan mit az új..Laca
-
TayRol
nagyúr
válasz .: JuSzT :. #1079 üzenetére
Újonnan, ugye 150e duplakitben (kártyával 128e), ebből mondjuk 25e a 14-42, 40e a 40-150, a maradékot pedig te is ki tudod számolni. Namármost kb. annyit.
-
TayRol
nagyúr
válasz .: JuSzT :. #1081 üzenetére
80-85e.
-
cOxeR
Ármester
válasz .: JuSzT :. #1229 üzenetére
Én olyan 85k környékére mondanám.
-
TayRol
nagyúr
válasz .: JuSzT :. #1229 üzenetére
azért nincs gari, mert több, mint 2 éves, vagy mert újszerű külföldi? én 100 körül mondanám.
szerk: Photokina tolja lefele a régi használt árakat.
[ Szerkesztve ]
-
TayRol
nagyúr
válasz .: JuSzT :. #1234 üzenetére
hivatalos Fuji gari az 1+1.
az AV szerintem szürke garis, de nem biztos.
-
cOxeR
Ármester
-
cOxeR
Ármester
válasz .: JuSzT :. #1498 üzenetére
A levezetés jó, 45k a realitás talaja... felette tréfálkozásnak jó.
-
cOxeR
Ármester
válasz .: JuSzT :. #1505 üzenetére
Leharcoltan nem, csak valamiért az kimaradt olvasáskor.
Mennyire tennéd? -
cOxeR
Ármester
válasz .: JuSzT :. #1509 üzenetére
Egyetértek.
-
Nigér
őstag
válasz .: JuSzT :. #1518 üzenetére
Szia!
Jobban profilba vágó topikot nem találtam, ezért írtam ide.
Én ezt a készüléket baromira nem tudom arra kihasználni amire tervezték, ezért válok/válnék meg tőle.
Köszönöm a gyors választ. -
Kreash
aktív tag
válasz .: JuSzT :. #1544 üzenetére
Jófogáson láttam 80-95 körül, csak azt kicsit túlzásnak tartom
Rendben köszi[ Szerkesztve ]
-
Kreash
aktív tag
válasz .: JuSzT :. #1546 üzenetére
Igen úgy valahogy, én még 70 körül jutottam hozzá.
De azóta felment 150-re , jó persze már kifutott termék, azért. -
Vasinger!
nagyúr
válasz .: JuSzT :. #1549 üzenetére
Köszönöm!
-
faki_
senior tag
válasz .: JuSzT :. #1589 üzenetére
Szerintem legfeljebb 15e, de legyen szerencséje!
-
g_g_g
őstag
-
hibavissza
veterán
válasz .: JuSzT :. #1606 üzenetére
Ok, Köszönöm.
-
WhiteShoes
csendes tag
válasz .: JuSzT :. #1611 üzenetére
Örök hála.
-
cOxeR
Ármester
válasz .: JuSzT :. #1625 üzenetére
+1
-
hito
nagyúr
válasz .: JuSzT :. #1625 üzenetére
Köszi! Most jött privátban egy 100eFt-os ajánlat Nehéz szívvel, de elengedtem 130 alatt nem szívesen válnék meg tőle, de a 150 meglepett amit írtál. Fene gondolta volna, hogy ez még tud ennyit árban. Még1x köszönöm!
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
hito
nagyúr
válasz .: JuSzT :. #1630 üzenetére
Utóbbit nem szeretem, mutogatni mást kell és máshol Ha valamit felteszek, akkor azt mindig jó áron teszem, eladási széndékkal. Sokan vannak akik mutatóba parkoltatják a cuccaikat, az árakból legalábbis ezt gondolná az ember.
-
hito
nagyúr
válasz .: JuSzT :. #1653 üzenetére
Köszi! Akkor végülis megérheti, mert 80-ba kiszállok az a57-ből, ha hozzáteszi a telefont is. És gondolom ezek olyan árak, amiért el is viszik hamar.
-
hito
nagyúr
válasz .: JuSzT :. #1655 üzenetére
Atr nem mondom, hogy semmi, de erősen limitált a dolog, igaz 90-ért van fenn irányáron, de 80-ért odaadom. Benne van az is, hogy kipróbálnék már egy Pana m4/3 rendszer. Nem olyan rossz ez a GF2 (érintőképernyő, van rá videó hack, jobb, mint a GX1). Na még forgolódok rá!
-
Studi
veterán
válasz .: JuSzT :. #1653 üzenetére
Az Olympus 40-150 ED az az újabb, 4-5,6 fényerejű verzió lesz, arra én már inkább mondanék egy 15-öt, 17-18-ért hirdetném, ha tényleg el is akarom adni.
-
Studi
veterán
válasz .: JuSzT :. #1690 üzenetére
Szerintem igen, csak kicsi a Sony-s társadalom, nem fog elmenni annyi idő alatt, mint egy m43.
-
frankstork
aktív tag
válasz .: JuSzT :. #1700 üzenetére
Szia!
Köszi. Nekem is teszik az ár, csak mindenki lehuzza a kitobikat, azért jutott eszembe megkerdezni. -
Gabi2222
csendes tag
válasz .: JuSzT :. #1709 üzenetére
Köszönöm
-
Zoluska
tag
válasz .: JuSzT :. #1726 üzenetére
Köszönöm!
-
Halyhoo
csendes tag
válasz .: JuSzT :. #1756 üzenetére
Az objektívet sokallom, mivel 5 év garanciával 106e-ért kapható, tehát az 16e minusz.
A vázat meg keveslem, mivel 210e az új ára, tehát az 100e minusz.Ezek szereint a váz ennyire nem értéktartó a obi meg ennyire értékálló?
-
MrChris
nagyúr
válasz .: JuSzT :. #1756 üzenetére
Azért a vázért megadnám a 130-at is, de más a 160-at is. Viszont 120-ért pár óra alatt elmenne.
-
Halyhoo
csendes tag
válasz .: JuSzT :. #1763 üzenetére
Rendben, köszönöm!
-
Vyndree
őstag
válasz .: JuSzT :. #1772 üzenetére
Köszönöm Juszt.
A saját cuccom árát tudom. Inkább az a kérdés hogy a csere szerintetek mennyire éri meg nekem szőrén. Furcsán hangzik, hogy egy 2013-as gépet cserélek 2008-asra, de ugye megvannak az érvek, hogy lehet nem járok vele rosszul.
Azt még megtudtam, hogy egy haverjától vette a készletet így ahogy van 2 éve, aki rendezvény fotózott ezzel a készlettel, de neki is évekig állt. A mostani tulaj pedig nem használja, nem is ért hozzá, így kevés infót tud adni.
Ami nekem van fix 50mm-es f1.7 az manuál, amit kapok az meg AF. Ezek úgy tudom nem egy árban vannak. Az én manuálom 5800Ft volt, ennyi az ára. Az AF-et nem ismerem, nem találtam eladót csak ezt, de ez lehet nem ua.
A nagylátóval mondott valamit, főleg hogy nem ért hozzá, hogy valami mevert a hirdetésben, mert lehet a 19-35 a Soligor akkor viszont talán ez van neki. Akkor viszont a 28-85 lesz a Minolta? Mindegy, ezt majd kiderítem, pontosítom.
A Sigma 28-300mm nem tudom mennyire használható, olcsón van már (15k) Sigma 100-300, lehet ha az jobb akkor később arra lecserélem, a fix 50-et megartom, és harmadiknak meg szerzek egy 18-55mm SAM II gyári kitobit olyan mindenesnek, azt ismerem és tudom hogy jó, a maradék kettőt eladom.
Sajnos csak ilyen képem van, ebből nem lehet beazonosítani az obiket, pontosan milyenek. Telefonon már beszéltem az eladóval, jövő hét végén tudunk találkozni a távolság miatt. Kértem küldjön olyan képet az obikról, ahol lehet látni a feliratokat.
Első-hátsó kupak mindegyiknek van.Szóval a lányeg, hogy bele lehet menni az 1:1 cserébe, ha rendben a van a készülék akkor nem jövök ki belőle rosszul.
-
Vyndree
őstag
válasz .: JuSzT :. #1774 üzenetére
Ismerem már mind a két gépet, már csak magam győzködöm, nyugtatom, hogy nem csinálok butaságot.
-
qpakcovboy
őstag
válasz .: JuSzT :. #1783 üzenetére
Ennyiért viszont nem válok meg tőle. Inkább megpróbálok rá időt szakítni. Mondjuk tavasztól beindul a szezon, akkor tuti több alkalmam lesz kattogtatni.
-
runnner
csendes tag
válasz .: JuSzT :. #1792 üzenetére
Köszönöm .Esetleg melyik fórumban kérdezzek rá mit hogyan pislogjak,hogy meg merjem venni.
RunnneR
-
Jared
aktív tag
válasz .: JuSzT :. #1804 üzenetére
Hello!
Köszönöm a választ! A videokamera még belefér a topic kereti közé?
Üdv:
Máté
Jared Soldier vagyok, Hendrix szellemi örököse. A szomszéd lakásban lakom.
-
aginor
veterán
válasz .: JuSzT :. #1821 üzenetére
Köszönöm!
Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
zolko74
tag
válasz .: JuSzT :. #1825 üzenetére
Köszönöm!
-
Gravity1234
tag
válasz .: JuSzT :. #1829 üzenetére
Hmmm nem tul sok egy ilyet settert.....
Olympus OMD-EM5 + Mzuiko 12-40 Pro 2,8
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FOTÓS beárazás
• Az ár nem képezheti vita tárgyát, szabadon eltérhet mindenki le és felfelé!
• A jobb áttekinthetőség érdekében a kész árazásokat OFF-ba tesszük!
• Az árazás szükségszerűen bizonyos mértékig szubjektív.
• Privátban árazás nincs!
• Csak a topik ármesterei árazhatnak!
• OFF hsz.-eket nem kérünk, ha kérdésed van azt privátba várjuk.
• Ha valami kimaradt vagy hiányos, akkor ne írj új hsz-t, az Ármesternek írj pv-ot és majd ő javítja.
• Beárazós topikok listája!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Asszociációs játék. :)
- Novemberi hardverkavalkád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ukrajnai háború
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Hibátlan állapotú Apple TV 4K 32GB 4K/HDR média lejátszó eladó!
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest