Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
Üdv!
Van itt olyan ember, aki Fujifilm s6500fd-vel publikált képeket? Ha igen kérem jelezze, és visszanézem a hsz-ait, mert kíváncsi vagyok a képeire. Előre is köszönömStavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Motion_Blur
félisten
Megvettem az első komolyabb gépem, Panasonic FZ50. De egyelőre nem teszek fel képeket, amíg bele nem tanulok nagyjából, mert nem akarom, hogy leugassanak
Inkább gyönyörködöm a tieitekbenStavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Motion_Blur
félisten
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
-
Motion_Blur
félisten
válasz Dare2Live #1625 üzenetére
Köszi a tippet! Letöltöttem, és próbálkoztam egyet:
De én úgy csináltam, hogy az alapképből készítettem PhotoFiltre-el 2 másik képet gamma korrekcióval. Értelemszerűen az egyiken ugyanannyi egységgel levettem, míg a másikon feljebb állítottam. A HDR kép generálása utána még egy kicsit finomítottam rajta és ezt kaptam:
Alap kép:
[link]
HDR:
[link]
Van még mit gyakorolni, de nekem tetszik a dologStavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Motion_Blur
félisten
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Motion_Blur
félisten
[ Szerkesztve ]
-
-
Motion_Blur
félisten
Megvan a 450D
-
-
Motion_Blur
félisten
Üdv! Tudja valaki, hogy ez milyen állat?
-
Motion_Blur
félisten
1/5 kézből, kicsit vágva, utómunka alig (RAW) ISO800 (templomban szinte full sötét volt)
Nem nagy minőség, de nekem a dslr-re való átállás szenvedései után nagyon tetszik
[ Módosította: Foglalt név ]
-
Motion_Blur
félisten
-
Motion_Blur
félisten
válasz Szten Márs #13132 üzenetére
Köszönöm
Gondoltam, hogy a bal felsőt kiszedem, vagy egyszerűen levágok belőle, de úgy nincs meg a hatás. Így jön ki, hogy mekkora batár állat ez a cucc
-
Motion_Blur
félisten
válasz Xantomas #13134 üzenetére
Hali! Videokártya
-
Motion_Blur
félisten
válasz Alvin_ti4200 #13140 üzenetére
Na, ezt akár én is megkérdezhettem volna: holnap megyek az első dslr-es őszi fotózásomra Annyi biztos, hogy csak RAW-ban fogok lőni Ha 18-55-ös kitobid van, akkor a makró szerintem felejtős, legalábbis én ezt tapasztaltam.
-
Motion_Blur
félisten
válasz Alvin_ti4200 #13142 üzenetére
Ezen a héten szabin vagyok, gondoltam rá, hogy felmegyek fotózni (esti Parlament, Vár, Lánchíd, stb.). De holnap a Vértesben fogunk járni egy jókorát, feltéve, ha nem szakad le az ég, márpedig nagyon úgy néz ki Kíváncsi vagyok a képeidre, mindenképpen töltsd majd fel őket!
Ehhez mit szólsz?
-
Motion_Blur
félisten
válasz Alvin_ti4200 #13144 üzenetére
Az F (rekesz) érték makrónál kicsi, pl. 2.8 környéke (ha tudja az obi), de egy tájképnél lehet F10 fölött is jóval. ISO100-hoz én nem biztos, hogy ragaszkodnék, főleg nem borús időben, vagy szürkületkor. Ezek a gépek ISO800-on is szinte zajmentes képet produkálnak Bár, ha állványt is viszel, akkor lehet hagyni a hosszú záridőt.
+ használd a Landscape módot, az elég jól kihozza a kék és a zöld színeket. Már amennyiben ez a cél
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
-
Motion_Blur
félisten
válasz Alvin_ti4200 #13151 üzenetére
Kiértékelő mérés (*), vagy részleges mérés ()
Utóbbit akkor, ha a háttér sokkal világosabb, mint az ellenfényben lévő téma.
-
Motion_Blur
félisten
válasz Alvin_ti4200 #13153 üzenetére
Persze, hogy lehet
Én kb. 2x szedtem le az obit a vázról, akkor is csak megmutatni Semmi értelmét nem látom annak, hogy két részben cipeljem, úgy több esély van arra, hogy megsérüljön a tükör. Táskája még sajnos nincs, de ez még pont az a kategória, hogy "elfér" nyakbanStavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Motion_Blur
félisten
válasz j.bravo #13155 üzenetére
Kaptam egy 3 részből álló előtétlencsét, ezeket a lencséket egymásba lehet csavarni, majd az obira. (ez van rájuk írva: +1,+2,+3)
Próbálkoztam már velünk, több-kevesebb sikerrel, de inkább kevesebbelStavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Motion_Blur
félisten
válasz Alvin_ti4200 #13172 üzenetére
A melléket lemezről tedd fel a Digital Photo Professional-t, szerintem jól használható progi
-
Motion_Blur
félisten
válasz rumos14 #13248 üzenetére
Én Pana FZ50-ről váltottam tükrös gépre. Első blikkre megbánós volt a dolog, mert nem igazán tudtam használni a gépet, illetve fingom se volt a RAW-hoz. Most már elégedett vagyok a minőséggel és egyelőre a 420mm se hiányzik, mert azt csak nyáron szoktam használni (F1, motokrossz, stb...). Viszont a 18mm-nek nagyon örültem, hasznos
Jövőre veszek egy 100-400-at és le van a gond
-
Motion_Blur
félisten
válasz Allien #13249 üzenetére
"Másrészt, mivel csóró vagyok, nekem mindegy, hogy mekkora profi/félprofi obiparkja van a C/N párosnak, amikor jódarabig a kit obi szinten fogok mozogni."
Na én meg pont ezért (is) döntöttem a Canon mellett, mert a kitobi csak pár hónapig lesz használatban. Egy ilyet szeretnék jövőre, de ha nem jön össze, jó lesz egy stab nélküli 70-200 is.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest