- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- R.I.P. Aláírások
- gerner1
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
péter007
senior tag
hy mindenkinek
voltam a hétvégén a monostori erődben ahol pont Alfa Romeo találkozó volt...
itt van pár kép
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]sajnos nem volt túl sok idúm csak kattintottam, ezért vannak belógó, oda nem ilőő dolgok a képeken..
d40+18-105-el csináltam őket és csak végva lettek meg méretezve, más nemüdv. péter
-
péter007
senior tag
válasz
runner 125 #15402 üzenetére
pedig ugyanakkor készült mindkettő. csak a harmadik nyugatra néz a második meg keletre
amúgy a második egy zötykölődő traktorról készült, 50 képből tán ha 4-5 jó lett -
péter007
senior tag
válasz
Terapeuta #14200 üzenetére
jah köszi, csak csajjal voltam fent, őt is érdekli a fotózás, de engem meg a csaj jobban érdekelt mint a helyes záridő
majd lehet hogy szoftveresen segítek rajta és töltök fel páratamúgy látom nem csak engem zavar ebben az új képfeltöltési rendszerben hogy nagyok a képek, szerintem szólni kéne hogy fele ekkora is elég lenne, mert ha több képet töltesz fel akkor az már sok helyet vesz el....ez csak egy ötlet
[ Szerkesztve ]
-
péter007
senior tag
válasz
johnjohn #14181 üzenetére
Köszi asszem kipróbálom
pisti: neked is köszi de asszem ez egyszerűbb...
húúú most nézem egy kicsit nagy lett, az eredeti képeket tallóztam be vele (1600*1064) amik a képfeltöltés.hu-ra mentek, de akkor ezekszerint nem kell külön feltöltögetni a képeket más oldalakra....ez nagyon király, tisztelet annak aki ezt kitalálta és kivitelezte
bocs h. csak most esett le mi ez de egy hete nem láttam aph-t és nem is foglalkoztam eddig ezzel az opcióval, de tényleg nagy királyság[ Szerkesztve ]
-
péter007
senior tag
sziasztok
ma lőttem pár őszi képet mindenféle alkótói szándék nélkül, csak kimentem lazítani (kritikát azért várok
)
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]azt csak halkan kérdezem hogy hogyan kell olyat hogy kint van a kép kicsiben és a link lent van a sarkában vga y aképre kattintva jön be a teljes nagyméretű kép?
-
péter007
senior tag
válasz
toth_janika #12768 üzenetére
kösz
asszem van még egy amelyikena füle tövét vakarja de azon nem látszik az arca... -
péter007
senior tag
hy mindenkinek
a tegnap délelőttömet a szabadban töltöttem, ittvan pár kép:[link]
-
péter007
senior tag
hy mindenkinek
ma volt egy kis kiruccanás Tapolcára a tóparta, így megörökítettem pár élőlényt:[link]
mondjátok a véleményeket bátran, néhány kép volt már korábban is belinkelve
üdv péter
-
péter007
senior tag
hy mindenkinek
ma Tapolcán jártam és lementem a tópartra
[link]
sajnos elkövettem azt a hibát hogy nem kicsinyítettem le a képeket de talán így is jó...