- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
Aktív témák
-
Joeey
csendes tag
Szia! Nah mostmár hogy tudom hogy nekem szólt, reagálok is
Köszi, örülök hogy tetszettek! A sok embert úgy kerülöm el, hogy a legelső napra megyek (ez általában péntek, kora délután..), meg szeretek részleteket kiragadni gyors fix obikkal (vakut nem szeretem itt használni). Próbálok arra törekedni hogy egy részlet segítségével az egész autót magad elé tud képzelni, legalábbis ez a cél
Nekem a kedvenc ilyen rendezvényem az a old timer show (syma-ban), ott nagyon tágasan vannak el rendezve az autók, van hely komponálni, és általában sok érdekesség is előfordul. Sajnos mindez a nemzetközi oldtimer show ról nem mondható el (ez most volt először a Sport Arénában). Az old timer expo meg inkább családias, nyugisabb, azt is szeretem.
Peethy: én is grat a könyvhöz!
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged