Keresés

Aktív témák

• sztyui2

őstag

válasz Szten Márs #24839 üzenetére

Hát gyerekek, örömmel látom, hogy nektek még újdonság ez a naplementés trükk :)
    Nekem sajnos nem az :U
    Történt ugyanis, hogy egy kiállításra szépen előhívattam a képeimet, odaadtam a kiállítónak, aki pedig valamilyen oknál fogva úgy döntött, hogy megfordítja ezt a képem.
    Így sikerült egy ilyen kiállítást összehozni, amin mint látjátok, fordítva van a kép. Pedig vicces, mert direkt rá kellett írni a hátuljára a kép címét és fotósát. Nem látta, hogy hogyan van ráírva?
    Jah, és plusz még egy kis ízlésficam a rendezőtől: Látjátok, hogy majdnem mind az én képem itt. Kivéve az alsó sorban jobbról a második. Nem értem miért kellett valaki másnak az egyetlen temetős képét berakni az enyémek közé :(((
    Most látom, talán a jobb felső sarokban lévő képemre nem emlékezhettek, mert nem biztos, hogy beraktam ide. Itt megnézhetitek.

Jah, és még egy kis üröm az örömben, hogy ez annak a pályázatnak volt a "záróünnepsége", ahol pl többek között Eifert is lejött hozzánk egy napra fotózni.
    Jah, és a legnagyobb szomorúság az egészben, hogy megnyertem a fotópályázatot, azonban a MAOE írt egy gyönyörű szép emailt két héttel a kiállítás előtt, hogy nem fogja kifizetni a meghírdetett 100ezer ft-ot az első helyezettnek, és a továbbiakban nem kívánnak résztvenni a pályázattal kapcsolatos dolgokban. A kiállítást megszervezhetjük, de a nevüket ne említsük meg... :(
    Mondanom sem kell, igen nagyot csalódtam a nagy "fotós öregfiúkban", mint pl Eifert János, Baricz Kati, vagy Dozvald János...
    Sajnos én ilyen nagy nevek ellen nem tehetek semmit és nem követelhetem a pénzem, pedig én mindent végrehajtottam a pályázat érdekében, ők pedig a rájuk eső részt valahogy elfelejtették.

Aktív témák

Hirdetés