- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- R.I.P. Aláírások
- gerner1
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
eastsider
nagyúr
válasz
máyköl #23095 üzenetére
hétvége... majd hét közbe jönnek a hétvégi képek
közkérdés: valamelyőtök volt Görörben fotózni??? (ugye magyar dal napja volt. van...)
volt vagy 5 fotós jobb gépekkel(ebből vagy 1 volt a hivatalos...) már bántam, hogy nem vittem gépet...
leewi: először a kontra: nekem nem jönnek be az iylen keretek... de tetszenek!
[ Szerkesztve ]
-
máyköl
veterán
Dehogy nem dől...
Szerintem iszonyúan látszik, hogy dől, jobban megnéztem, de ugyanezen a véleményen vagyok. A kiégés tényleg lerontja, bár foggalmam sincs, hogy lehetett volna ezt kikerülni. Passz.
brumesz: Tetszik, de az arcon tényleg látszanak a foltok.
Miért fulladt le így a topic?
-
Szten Márs
nagyúr
válasz
brumesz #23089 üzenetére
Nekem tetszik a színvilág. Csal, persze, de hangulatos, kifejezetten nagyon tetszik. De a foltosság az arcon, az nagyon rossz, de ez csak az egyik dolog. A másik az, hogy semmiféle textúrája nem maradt a bőrnek, ami igen természetellenes kinézetet ad neki. Hogy utómunkáztad? Ilyen esetben, ha PS-el dolgozol, akkor a spot healing brush és a clone stamp tool használatát ajánlom, mikor melyik célszerűbb... persze az ecsetméret és a hardness megfelelő megválaztásával, nagyon sok múlik ezeken. A bőrén meg hagyj textúrát. Gondolom valami keményebb zajszűrést eresztettél rá, nem kell.... vagy max egy jóval visszafogottabbat.
[ Szerkesztve ]
-
-
pdave
aktív tag
ha már leült a topik beszúrok egy képet: szentendrei templom bejárata
comments & critics welcome
-
BEE
addikt
-
máyköl
veterán
Nagyon lefagyott a topik.
-
sztyui2
őstag
válasz
*Ropi* #23073 üzenetére
Ezt:
[link]
A "for nikon" felirat ne tévesszen meg. Azt csak a keresés miatt írják be. Egyébként gondolom tudod, hogy ezek mind "univerzálisak", szal pentaxon, nikonon meg canonon is lehet használni. Elég olcsón megúsztam. Ráadásul szerencsém volt, mert haverom rendelés előtt kölcsönadta az övét(neki ugyanilyen van), így ki tudtam próbálni meg minden. Aztán már direkt ilyet kerestünk, én odaadtam a pénzt és meg is rendelte nekem.[ Szerkesztve ]
-
sztyui2
őstag
Múlt héten, egyik fotós ismerősöm, egy hétvégére kölcsönadta a Sigma 15mm f2.8 halszem obiját. Egy hétvége alatt nem tudtam sok értelmeset csinálni vele, inkább csak szórakoztam. Jövő héten viszont egész héten nálam lesz. Hátha akkor majd tudok valami szépet is készíteni vele.
Addig is itt egy demókép, nagyapámék kutyájáról(meg kell jegyeznem, hogy nagyon izgága kutya, és szinte lehetetlen bemosódás nélkül elkapni). Ezt is csak azért teszem be, mert olyan jó fejet vágMa megjött a Rádiós vakukioldóm is. Azzal is még csak a tesztelő fázisban vagyok.
Egyelőre csak egy kis minimal: -
Sir Riccio
addikt
pls ha valaki lát valahol jó áron 70-200 f4 l usm (nem is) obit az dobjon meg egy pü-vel.mindenki drágán adja.
[ Szerkesztve ]
-
nesa
veterán
-
Fejo
őstag
válasz
runner 125 #23043 üzenetére
Köszönöm mindenkienk!
eastsider: Nekem az első jön be a legjobban.
nesa: Jó lett! Grat! Jobboldalról a pasit kiszedtem volna, illetve a belógó házrészt levágtam volna.
-
eastsider
nagyúr
itt készültek a pados képeim:
[link][link]
tudom gagyik, meg már nem akart fúkuszálni a drága jó kitobi... a manuállal meg nem sikerült jól belőni, sötét lett,. meg már régi képek voltak is itt bennjó kicsit műanyag, de tényleg érdekes, jó
Fejo: tudod: "fakk jú természet, nemtetszik a színed"
amúgy jó a szín tényleg. érdekes, de nekem az összkép "nem jön át"
kéne menni valamerre fotózni
[ Szerkesztve ]
-
jorden06
senior tag
Ellenben nekem tetszenek a színek. Inkább az első, a távolabbi perspektíva miatt, bár ez személyes.. Tetszenek a távolban lévő hegyvonulatok, és az átmenet balról jobbra, sötétből lilába. Valszeg sablon kép, ellenben a színei feldobják, úgyhogy jól sikerült.
Szép fényeket, üdv -
eastsider
nagyúr
nekem az első kettő nem jön be, a színek valahogy nem passzolnak. sárgák, meg ezek a lilák...bár a második jobban tetszik valahogy... bár lehet a klisé miatt nem tudok elvonatkoztatni...alapjában véve jók, de ez a neved láttán elvárható
az utolsó viszont nagyot ütlegalább kívülről szép az a színház
ég is gyönyörű... szeretem a hosszú expos képeket
sokkal kiegyensúlyozottabb, letisztultabb az utolsó, mint az első kettő[ Szerkesztve ]
-
Cassidey
senior tag
Koszonom a szavazatokat, akkor a bal kep marad.
-
biggamer
veterán
válasz
sztyui2 #23019 üzenetére
Nekem is jobban tetszett volna, ha +van a másik madárka feje is, csak sajna nem úgy jött össze a pillanat.
Miután jobban +néztem én is észrevettem azt a foltot.
Az a baj, hogy amikor babráltam a képet besütött a nap az ablakomon, nem vettem észre a hibát a monitoron.
Így utólag már tudom, lehettem volna körültekintőbb is, sajna ez van. -
nesa
veterán
Koszi , talan majd jovore ujraprobalom.
Van meg1 ami kocsit tobbet mutat de abban is benne van a racs.
A lampa meg a keszthelyen van.
Ez a belatelepi vasutallomas .
[ Szerkesztve ]
-
Tomate
veterán
Kicsit rávágtam még a gyíkra és kapott egy szolid fekete keretet. Így jobb? Keretről vélemény? Kell, vagy hagyjam el? Vagy valami más stílust?
Erről az ösvényről mit gondoltok?
biggamer: Nem is láttam, hogy retusált kép csak mikor visszanéztem. Kár, hogy nincs benne a fiatalabb hattyú feje. Mindkettővel jobb kép lenne. Sajnos én is sokszor veszek itthon észre olyan képet, hogy egy kicsit lemaradt innen, vagy onnan és pont rossz helyről...
[ Szerkesztve ]
-
biggamer
veterán
válasz
Motion_Blur #23000 üzenetére
Aktív témák
- ASUS notebook topic
- OTP Bank topic
- Politika
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Külpolitika
- Lézervágás, gravírozás
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...