- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- zebra_hun: Hűthető-e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
RR-13
őstag
Nálunk a családban, a rokonnál eleve véletlen történt a megsemmisítés.
Elvileg mi nem semmisíthetjük meg, mert arra csak a Járási Hivatalok jogosultak.
Tehát nagyon nem mindegy, hogyan fogalmazzuk meg a bejelentést.
Azért csak óvatosan a megsemmisítésekkel.
Mondjuk a leadás nem tudom, hogyan történik, hogy adnak-e átvételit róla, vagy csak elveszik, és törlik a rendszerből. -
fil
őstag
"...az a lényeg, hogy hivatalosan le legyen papírozva az okmány sorsa..."
Milyen lepapírozás? Én mikor visszavittem a lejárt jogsit az okmányirodába at üi. fogta és bedobta valami dobozba és azt mondta ,hogy ennyi. Nem volt semmi papírozás. Csodálkoztam is, hogy akkor miért is kellett behoznom, meg hogyan igazolom hogy leadtam?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest