- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kammler
senior tag
Mert eléggé elkezdődött a krvanyázás, mikor még nem ez volt a terv. Aztán a szokásos trükk lett. Csináltak egy hajmeresztőt, amiből tudnak engedni, ha balhé van. Mert ők lám, kompromisszumkészek. Itt most minden fillér kell nekik, jövő évtől rettegés van. Ezt inkább nem vállalták be.
-
RR-13
őstag
Mivel sokakat érinthet, ezért azt gondoltam, hogy egyértelmű volt, hogy csak összefoglaltam (mindenkinek is), hogy pontosan hogyan alakulnak a jogszabályok alapján az illetékfizetési kötelezettség, mert nem olyan egyértelmű, ahogy elsőre gondolná az ember.
Nem állítottam az ellenkezőjét mint, amit te írtál, ha olvastad, akkor láthattad, hogy tisztában vagyok vele, hogy melyik kiállítási ok alapján lesz illetékmentes a személyi, hiszen írtam ezt is:
"Az illeték fizetése alóli kivételek meg az alábbi rendelet módosított változatának 36/A. §-ban olvasható.."
Én pl. nem cikkekben olvastam csak a díjakat, és a kivételeket, hanem az összes érintett jogszabályt ismerem, azt is, ami nem jelent még meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kuponkunyeráló
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- További aktív témák...
- ÚJ PS5 Slim - FW 8.40 - Lemezolvasó - Lua Loader - Lua játék - Lapse
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 16" 2019, Gray i9 64GB RAM 1TB SSD Radeon Pro 5500M
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 16" 2019, Gray i9 64GB RAM 2TB SSD Radeon Pro 5600M 8GB
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - 1 év garancia
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest