- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
Új hozzászólás Aktív témák
-
PitLee
őstag
update
Bár az ealáírást már hamarább megkaptam, de a jelszót még csak most állítottam be.
A végén megkérdezte el olvastam-e a 4 pdf tartalmát ahol pdf-ket böngészőbe megnyitva rákerestem és a végren(delkezés) és az örökl(és) szavakra.
1 találat volt5. Tájékoztatás az Érintett felek számára
.
.
.
Szolgáltatás igénybe vehetőségére vonatkozó, jogszabályban meghatározott korlátozások esetén.
Ilyen korlátozásnak minősül többek között a DÁP tv. 109.§ szerinti korlátozás, ami alapján az ingatlannal kapcsolatos, valamint az öröklési jogi, családjogi, cégekkel és civil szervezetekkel összefüggésben történő használat a kizárólag szöveg formájában rögzített jognyilatkozatot tartalmazó elektronikus magánokirat esetén minősül írásba foglaltnak, valamint a DÁP tv. 54. § (7) szerinti korlátozást, mi szerint a szolgáltatást Aláíró kizárólag magánszemélyként használhatja.Általános Szerződési Feltételek a DÁP eAláírás szolgáltatáshoz
(ÁSZF-DÁP)
https://hiteles.gov.hu/letoltes/614/aszf-dap_v1.1_app.pdf
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- CORSAIR K55 RGB PRO XT (Kartámasz nélküli) INGYEN FOXPOST
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest